2821
2789

دیشب داشتیم با عشقم حرف میزدیم نصف شب بود گفت الان یه دختره رو دیدم عجب چیزیه منم عصبی شدم گفت یعنی نگاهم نکنم؟ 

بعد امروز دوباره داشتیم حرف میزدیم یه دفعه گفت اون دختر همسایه تون اسمش چی بود همینو گفتو دیگه از صبح انلاین نشده منم بهش گفتم واسه چی میخوای تو چیکار داری به دخترهمسایه مطمئنم عمدا انلاین نمیشه جواب نداده

به نظرتون جرا اینجوری میکنه خیلی بیشعوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجور پسرا دنبال جلب توجه و محبت هستن. وقتی اینو میگن شما اصلا عکس العملی نشون نده بی تفاوت باش 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

ی مورد اینجوری میشناختم زن و شوهر بودن کارشون به جدایی کشید..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
عزیزم نامزد منم همینطوری ساده و حرص درآر بود 😂منم اونقدر حرصش دادم و از پسرا تعریف کردم ک دیگه حرف ...

من بلد نیستم از پسرا تعریف کنم پسری هم نمسشناسم تا تعریف کنم پس چیکار کنم

اینجور پسرا دنبال جلب توجه و محبت هستن. وقتی اینو میگن شما اصلا عکس العملی نشون نده بی تفاوت باش&nbs ...

اخه سخته عکس العمل نشون ندم اره هربار اینجوری میگه من عکس العمل نشون دادم اونم خیلی

چه آدم بی خودی!

دیدی ادامه میده حرفا و رفتار هیزش رو کات کن استارتر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز