نا مه به فرشته نوشتم شوهرم خواند ..یعنی برآورده میشه؟؟🤔فوضولی خیلی بگو تو چکار ب کتابای من داری خو🤨😒 ..آخه هر موقع نامه نوشتم بهش رسیدم البته میگن کسی نباید اونو بخونه یا ببینه حالا .اینو خوانده ب نظرتون ب آرزوم میرسم؟؟
آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوری مینوشتی اصولی هم تو نوشتن اش داشتی مثلا سلام تاریخ و ... من نامه ام رو شوهرم برداشته خوانده وا ...
فک کنم بهتره که کسی نخونده باشه نامه رو... ن اصول خاصی نداشت فقط خواستتو میگفتی و اسم فرشته رو و اینکه اخرش رو طوری بنویس که انگار به خواستت رسیدی و داری از خدا تشکر میکنی
نه عزیزم اشکالی نداره.. هروقت که انرژی مثبت داشتی و حس خوب اونوقت باید بنویسی.. میگن 15تا باید بنویس ...
یه روز هایی خیلی دلگرمم بنویسم ی روزایی باز میگم پس چرا نمیده شاید صلاح ام نیس و هزار فکر دیگ شاید ۲سال این خواسته رو دارم ..حالا بد و خوب شو نمیدونم ولی ته دل آدم ی چیزی هست ک خیلی طالب شی اونو از خدا خواسته ام ..کمکم فکنم دارم نا امید میشم
آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂