2777
2789

نا مه به فرشته نوشتم شوهرم خواند ..یعنی برآورده میشه؟؟🤔فوضولی خیلی بگو تو چکار ب کتابای من داری خو🤨😒 ..آخه هر موقع نامه نوشتم بهش رسیدم البته میگن کسی نباید اونو بخونه یا ببینه حالا .اینو خوانده ب نظرتون ب آرزوم میرسم؟؟

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشتم نتیجه نداد اعتقاد ندارم برا دلخوشیه

من قبلا نوشتم عجیب غریب جواب گرفتم ..اینبار هم نوشتم ..ب نظرم واقعا دید مثبت رو زندگی آدم خیلی تاثیر داره ..

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂
من چندتا نوشتم... هرشب بعد از نوشتن میسوزوندمشون رسیدم به چیزی که میخواستم

چجوری مینوشتی اصولی هم تو نوشتن اش داشتی مثلا سلام تاریخ و ... من نامه ام رو شوهرم برداشته خوانده واسه همون ..ب نظرتون اونجوری باطل میشه یا بی تاثیره

من می نویسم بعد میسوزونم

منم بعدش نامه رو سوزوندم یکی دیگ نوشتم اونم سوزوندم😅 ..حالا اونی رو ک دیده یعنی میشه ک عمل نکنع🤔چجوریاس

من چندتا نوشتم... هرشب بعد از نوشتن میسوزوندمشون رسیدم به چیزی که میخواستم

تا چند شب نوشتی ؟؟پشت سر هم حتما باید نوشت یا اگر یک روز میونش هم فاصله افتاد عیبی نداره؟؟🤔🤔

چجوری مینوشتی اصولی هم تو نوشتن اش داشتی مثلا سلام تاریخ و ... من نامه ام رو شوهرم برداشته خوانده وا ...

فک کنم بهتره که کسی نخونده باشه نامه رو... ن اصول خاصی نداشت فقط خواستتو میگفتی و اسم فرشته رو و اینکه اخرش رو طوری بنویس که انگار به خواستت رسیدی و داری از خدا تشکر میکنی

تا چند شب نوشتی ؟؟پشت سر هم حتما باید نوشت یا اگر یک روز میونش هم فاصله افتاد عیبی نداره؟؟🤔🤔

نه عزیزم اشکالی نداره.. هروقت که انرژی مثبت داشتی و حس خوب اونوقت باید بنویسی.. میگن 15تا باید بنویسی ولی من کلا چندتا بیشتر ننوشتم و رسیدم به خواستم

نه عزیزم اشکالی نداره.. هروقت که انرژی مثبت داشتی و حس خوب اونوقت باید بنویسی.. میگن 15تا باید بنویس ...

یه روز هایی خیلی دلگرمم بنویسم ی روزایی باز میگم پس چرا نمیده شاید صلاح ام نیس و هزار فکر دیگ شاید ۲سال این خواسته رو دارم ..حالا بد و خوب شو نمیدونم ولی ته دل آدم ی چیزی هست ک خیلی طالب شی اونو از خدا خواسته ام ..کم‌کم فکنم دارم نا امید میشم

فک کنم بهتره که کسی نخونده باشه نامه رو... ن اصول خاصی نداشت فقط خواستتو میگفتی و اسم فرشته رو و این ...

آره منم شنیدم ..حالا مال منو خونده چیکار کنم ؟؟؟حاجت ام رو ک نمتونم عوض کنم 🙁🤦‍♀️