2777
2789
عنوان

خانوما فردا آزمون نمونه دولتی دار

125 بازدید | 14 پست

تروخدا برام دعا کنید قبول بشم مرسی از تک تکتون 

من یکی دو هفته دیگه دارم میرم کربلا هر کس که برام صلوات فرستاد بگه تا اونجا به نیابت ازش براش صلوات بفرستم 

ممنون که دعا میکنید مهربونا❤❤🥺🥺

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم وس منم دعا کن🤝🏿👩🏼‍🦯

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
کدوم مدرسه رو زدی ؟؟ 

به منطقه ما فقط سلمان میخوره هر چند که به نظرم زیاد جالب نیس مدرسه اش

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
تهرانم

منم تهرانم 

ولی پدرم نزاشت ثبت نام کنم نمونه دولتی میگه خیلی سخت گیرن اخه من مدرسه غیر انتفاعی میرم

ولی من خودم سخت گیری دوست دارم 

رشتت چیه؟

من انسانیم 

امروز رفتم ثبت نام کردم مدرسه فائزون

تو اگه قبول نشی کدوم مدرسه ثبت نام میکنی؟

منم تهرانم  ولی پدرم نزاشت ثبت نام کنم نمونه دولتی میگه خیلی سخت گیرن اخه من مدرسه غیر انتفاعی ...

من منطقه ای هستم که فقط سلمان میخوره بهش که به نظرم با این که نمونه اس زیاد جالب نیس 

برای همین اگه قبول نشم میرم امامیه 

منم تهرانم  ولی پدرم نزاشت ثبت نام کنم نمونه دولتی میگه خیلی سخت گیرن اخه من مدرسه غیر انتفاعی ...

رشته ام هم تجربی هست 

راجب این مدرسه که اصلا توی تیزلند نظرات خوبی ندادن فقط نظرات منفیه....

چاره ای ندارم

نمیخوره هیج جایی بهم