2777
2789

من دیروز متاسفانه صبح که همسرم رفت سر کار خوابیدم و وقتی بیدار شدم حس کردم کسی توی خونه مونه و خیلی ترسیدم و از اون زمان دلدرد شدید با تهوع گرفتم و امروز به خونریزی افتادم و تهوع هم هنوز دارم... کسی بوده که این تجربه رو داشته باشه و طبیعیه این موصوع؟ چون تازه ۱۲ روزه که از روز اخر پریودیم میگذره😩

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فکر نکنم بخاطر ترست باشه حتما علائم پریود دوباره شروع شده برو پیش دکتر ولی نگران نباش خونریزی نمیکنی

بعد پریود هم همینحوری شدی؟ 💔

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  
بله من در اثر شک این جوری شدم

مرسی گلم ولی چکار کردین بعدش؟

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
سلام بله من کارمم به دکتر کشید

سلام گلم جدا؟ 😔

نرفتی دکتر؟

نه گلم  هنوز و فقط با اورزانس تماس گرفتم که گفت اگر خیلی ادیتی برو...

ما یه بار تو جاده تصادف کردیم از ترس خونریزی کردم

الهی بگردم چقدر صحنه وحشتاناکی رو هم تجربه کردین گلم😔

من از ترس شب اول عروسی اینطوری شدم ولی ترس ناشی از شوک رو تجربه نکردم نمیدونم باعث خونریزی میشه یا ...

منم تجربه اولمه با وجودیکه بارها تنها توی خونه بودم که حتی دزد نصفه شب کلید انداخته بود که بیاد داخل ولی از دیروز که بیدار شدم و ترسیدم همون جا تهوع شدید گرفتم و دلدرد شدید😔😩

الهی بگردم چقدر صحنه وحشتاناکی رو هم تجربه کردین گلم😔

خیلی قبل تصادف اقواممون تصادف کردن یکی رفت کام یکی دستش قطع شد از اون موقع هر صحنه تصادف از نزدیک ببینم چون خودم تجربه کردم و حال اقواممون میدونم گریه ام میگیره و جیغ و داد و تپش قلب