من دیروز متاسفانه صبح که همسرم رفت سر کار خوابیدم و وقتی بیدار شدم حس کردم کسی توی خونه مونه و خیلی ترسیدم و از اون زمان دلدرد شدید با تهوع گرفتم و امروز به خونریزی افتادم و تهوع هم هنوز دارم... کسی بوده که این تجربه رو داشته باشه و طبیعیه این موصوع؟ چون تازه ۱۲ روزه که از روز اخر پریودیم میگذره😩
نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
من از ترس شب اول عروسی اینطوری شدم ولی ترس ناشی از شوک رو تجربه نکردم نمیدونم باعث خونریزی میشه یا ...
منم تجربه اولمه با وجودیکه بارها تنها توی خونه بودم که حتی دزد نصفه شب کلید انداخته بود که بیاد داخل ولی از دیروز که بیدار شدم و ترسیدم همون جا تهوع شدید گرفتم و دلدرد شدید😔😩
نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
الهی بگردم چقدر صحنه وحشتاناکی رو هم تجربه کردین گلم😔
خیلی قبل تصادف اقواممون تصادف کردن یکی رفت کام یکی دستش قطع شد از اون موقع هر صحنه تصادف از نزدیک ببینم چون خودم تجربه کردم و حال اقواممون میدونم گریه ام میگیره و جیغ و داد و تپش قلب