2777
2789
عنوان

ایفون یا سامسونگ

435 بازدید | 10 پست

چن وقت دیگ هم ایفون 14 میاد هم s23

کدومش بهتره ب نظرتون؟

من از هیچ اپ ایرانی ای استفاده نمیکنم از اون لحاظ اوکیم با ایفون

بیشتر برام کیفیت عکس مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ینی عکساش بهتر از ایفون میشه؟ پرتره داره سامسونگ s23 یا s22؟

اره فکر کنم داره

من یکی از دوستام s2۱ داره بعد انقدر کیفیت دوربینش عالیه ریز و بم همه چی رو نشون میده

خیلی خفنه

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
اره فکر کنم داره من یکی از دوستام s2۱ داره بعد انقدر کیفیت دوربینش عالیه ریز و بم همه چی رو نشون می ...

وای دخترعموهای منم s21 دارن

چقد عکسای عالی ای میگیره خیلی خوبه

ولی راستش کلاس ایفون هم هست دیگگگگگگگگگگ  

ینی خیلی اهتلاف داره با ایفون؟

وای دخترعموهای منم s21 دارن چقد عکسای عالی ای میگیره خیلی خوبه ولی راستش کلاس ایفون هم هست دیگگگگگ ...

اگه کلاس برات مهمه ایفون بگیر اگه کیفیت مهمه برات s2۳ بگیر😂 البته اونم کلاس داره گرونه بابا

خیلی زیاد اختلاف نداره من نظر خودمو گفتم که اس رو ترجیح میدم

خودت دوربین ۲۱ رو دیدی دیگه حالا تصور کن دوربین ۲۳ دیگه چی بشه🥲

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید

راهنمای خرید آیفون دست دوم

۱- به جعبه و IMEI دقت کنید

نه فقط موقع خرید آیفون دست دوم، بلکه موقع خرید هر گوشی دیگه ای هم باید به جعبه و IMEI اون دستگاه دقت کنین. اما این موضوع توی iPhone اهمیت زیادی پیدا می‌کنه. چون ری‌پک کردن گوشی های اپل یه امر رایجه و خیلی از افراد سودجو به راحتی یه جعبه فیک مشابه اصلی رو درست می‌کنن.

نکته دوم توی این بخش، چک کردن IMEI دستگاه موقع خریده. معمولا اگه گوشی شما ری‌پک نشده باشه، IMEI گوشی با شماره ای که روی جعبه نوشته شده کاملا مطابقت داره. چه توی گوشی های اندرویدی و چه توی آیفون های اپل به راحتی با شماره گیری *#06# می‌تونین شماره IMEI دستگاه رو پیدا کنین.

۲- ظاهر گوشی رو بررسی کنین

موقع خرید iPhone دست دوم، یکی از نکات مهم چک کرده ظاهر اون دستگاهه. موقع چک کردن سلامت ظاهری گوشی بهتره از لبه ها شروع کنین و این قسمت رو با دقت بیشتری بررسی کنین. چونکه معمولاً گوشی ها با لبه به زمین برخورد می‌کنن و این قسمت بیشترین آسیب رو می‌بینه.

بعد از اینکه خیلی با حوصله و با دقت همه ظاهر گوشی رو بررسی کردین. به سراغ صفحه نمایش میریم. برای اینکه چک کنیم صفحه نمایش مشکلی مثل پیکسل سوختگی یا Burn in نداره، به یه صفحه سفید میریم و با دقت به تمام صفحه نمایش نگاه می‌کنیم. اگه صفحه نمایش نقطه سیاهی نداشت، یعنی اینکه خبری از پیکسل سوختگی نیست و نمایشگر سالمه.

گاهی اوقات ممکنه صفحه نمایش از نظر ظاهری مشکلی نداشته باشه، اما تاچش به خوبی کار نکنه. برای تست کردن تاچ دستگاه به اپلیکیشن نوت گوشی میریم و با قلمو شروع به کشیدن روی تمام صفحه می‌کنیم.

3-از نرم افزار 3uTools استفاده کنین

نرم افزار کاربردی به اسم 3uTools وجود داره که می‌تونین به راحتی روی کامپیوتر یا لپ تاپ نصبش کنین و به وسیله اون تمام جزئیات iPhone دست دوم رو قبل از خرید چک کنین.

به جز چک کردن مشخصات گوشی مثل IMEI و Sales Model می‌تونین با کلیک کردن روی View Verification Report سلامت قطعات سخت افزاری دستگاه مثل باتری و دوربین ها رو بررسی کنین. اگه که گوشی مورد نظر شما کاملا سالم باشه، توی بخش Test Result تیک سبز خورده. اما اگه مشکلی داشته باشه، رنگ این تیک زرد یا قرمزه.

شما به راحتی می تونید با اطمینان و مهلت تست 10 روزه از آوافون گوشی های کارکرده رو به صورت نقد یا اقساط بخرین، برای اطلاعات بیشتر مقاله شرایط خرید اقساطی گوشی اپل رو مطالعه کنید .