2777
2789
عنوان

کنکور ساعت چنده

192 بازدید | 14 پست

بچه ها کنکور همههههه جا و هرررر ساله ی زمان دقیقه ؟ چ ساعتیه ؟

اخه یکی از دوستام میگه بعضی مدقع ۸ بعضی موقع ۸ و ۳۰ دقیقه  ولی یکی دیگه میگه همیشه ۸ ۳۰ دقیقه  یوی دیگش میگه ن ۸ 😐

قبل از ۷ حوزه باش ۷ میرین تو سالن جاتونو پیدا میکنین میشینین 

دقیق یک ساعت اونجا باید بیکار بشینین مگس بپرونین بعد معمولا ۸ و ۱۵ اینا شروع میشه 

ولی تو اگه تو مدیریت ازمونت با تایم ۸ تمرین کردی ساعتت و بکش عقب بیار رو ۸

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸:۳۰ تو سایت سنجش زده اما گفت ۷:۳۰ درارو میبندیم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
باید حداقل هفت صبح شما حضور داشته باشید  معمولا قبل از هشت و نیم شروع میشه، من امسال بزور مرا ...

واییی مراقب کنکور بودن چ حسی دارههه 

تقلب برسونید بشونن😂😂

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

عذر میخوام  داخل امضاتون نوشتید یک عدد.... چی هستم؟

تایپ شخصیتیمه 😁 

تاپیک یکی مونده ب اخرم لینک گذاشتم میتونی تست بدی تایپت و بفهمی 

تایپ mbti

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
باید حداقل هفت صبح شما حضور داشته باشید  معمولا قبل از هشت و نیم شروع میشه، من امسال بزور مرا ...

مراقب خوبی باشید هوا گرمه ماسکشونو در میارن گیر ندید 😉😂

مراقب خوبی باشید هوا گرمه ماسکشونو در میارن گیر ندید 😉😂

براشون دعا میکنم مداوم تا پایانش 

خیلی درکشون میکنم استرس هاشون رو.

خدا کمک کنه به همه بچه هایی که یک سال دوسال زحمت کشیدن و بجای زندگی کردن فقط درس خوندن و استرس تحمل کردن💔☹️

در حق کسی که خونده ظلم میشه در واقع متاسفانه کنکور تو کشور ما بسیار سرنوشت سازه ☹️

نه بابا شوخی کردم 😂

واقعا متاسفانه....

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.