2777
2789
عنوان

خواهرشوهر سلیطه

519 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من 18 سالمه و 9 ماهه که ازدواج کردم وبعد ازدواجم ناخواسته باردار شدم 

من با مادرشوهرم زندگی میکنم (اونا طبقه پایین ما بالا که به اسم خودمونه) و از اولین روزی که باردار شدم مادرشوهرم و خواهرشوهرم خیلی اذیتم کردن

غربالگری اول که رفته بودم دکتر به اشتباه گف که بچه 70 درصد پسره و خونواده شوهرم خیلی خوشحال بودن و خواهرشوهرم چون دختر داشت حسودی می‌کرد و مادرشوهرم هی قربون صدقه من و بچم میرفت و خواهرشوهرم چپ چپ نگا میکرد بگذریم.. 

گذشت و تو غربالگری دوم گفتن 100 درصد دختره 

هر روز مادرشوهرم میومد میگف دکترا اشتباه میکنن بچه ما پسره یا بردی پسرمونو دختر کردی و از وقتی فهمیدن دختره لج شدن با ما 

تقریبا یه ماه پیش بیمارستان بستری بودم و کلی حرف درآوردن که ایشالا هم بچش هم خودش بمیرن یا رفته خونه مامانش آت اشغال دادن خورده به شوهرم میگفتن تو عرضه نداری جواب زنتو بدی زنت به ما همه چی میگه 

به هرحال ی سری حرف درآوردن و از اون خونواده هان که سر دختر و پسر فرق میزارن

حالاعم که یه ماه دیگ دخترم به دنیا میاد من خیلی میترسم ازم بگیرنش با بلایی سرش بیارن 

مشخصه خودت از پس خودت بر میای با همین فرمون برو جلو

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی تو چه زود شوهر کردی ، ما که ۲۳ سالمونه از پس خواهر شوهر سلیطه و مادرش برنمی‌آید تو چطوری تو ۱۸ سالگی همسایشونی و تحملشون میکنی ، بخدا که من از دست مادرشوهرم میخوام فقط جمع کنم برم کلا یه شهر دیگه 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

فک کنم خودت اولش ذوق زدی پسر هست و پز زیر پوستی دادی حالا که متوجه شدی دختر هست خورده تو ذوقت و حساس ...

نه اتفاقن وقتی گفتن دختره خیلی خوشحال شدم اونا بودن که قیافه میگرفتن