2777
2789
عنوان

سلام خانمابه نظر شما چیکار کنم

70 بازدید | 5 پست

از خودم بگم ۴ساله ازدواج کردم و شاغلم و دوتا بچه دارم ،

موقعی که ازدواج کردیم من وام ازدواجمو گرفتم و به شوهرم دادم اون موقع ۳۰تومن بود مال من و با پول خودش یه ماشین صفر خوب خریدیم ۵۰تومن ،ماشین به نام خودشه یکسال اول اون قسطای وامو می داد بقیش خودم به جز خوراک هیچ خرجی به من نمیده تمام خرجام پای خودمه یه مقدار طلا و پس انداز دارم که نصف طلاها کادوی عروسی شوهرم بوده ،بقیش خودم با حقوقم گرفتم الان میخواد یه خونه بگیره میگه طلا ها تو بده و پولت بزاریم یه خونه ی بهتر بشه ولی حاضر نیس چیزی به نام من کنه به خاطر بچه هام تو این زندگی موندم 

خیلی خلاصه گفتی 

شوهرت باهات بده ؟

دوسش نداری؟

قضیه چیه ؟

خب خونه بهتر نمیخای ؟

مگه میخای جداشی؟چه فرقی داره به نام کی باشه؟

هنوز ۴سال از زندگیتون گذشته شاید دعواتون زیاده میترسه بنامت کنه ...اگه تو طلای خودتو میدی بگو خونه رو نصفش به نامت کنه 

نکن اینکارو.

وگرنه تنها داراییتم به فنا میره.

هی نگو بخاطر بچه هام.. اخه مگه تو چندبار قراره زندگی کنی؟؟

چرا باید قربانی بشی؟؟

عشق به فرزند غیرقابل انکاره اما خودتم مهمی.

مگه بناس از ترس طلاق، دنیا و زندگی رو برای خودت جهنم کنی؟

خیلیارو دیدم اطرافم. 

بخاطر بچه هاشون دارن کنار مردایی زندگی میکنن که مرد نیستن. جانور اند.

همونقدر که به فکر بچه هایی به فکر خودتم باش.

ضمنا، طلاق همیشه بد نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دعوا نداریم کلا بیشتر تو خونه تو لاک خودمم هنوز یکماه نشده از زایمانم میگذره و دوتا بچه کوچیک دارم دست تنها بزرگ میکنم ،خیلی کمک خاصی نمیکنه با خودم فکر میکنم داره گولم می زنه

نکن اینکارو. وگرنه تنها داراییتم به فنا میره. هی نگو بخاطر بچه هام.. اخه مگه تو چندبار قراره زندگی ...

اگه شوهر من ببینی میگی بهترین شوهر دنیا خودشه از بس جلو بقیه خوب جلوه میده ولی پیش خودم میگم چرا من کار کنم با این سختی با وجود غریبی و دو تا بچه کوچیک حتی یه ماشینم به نام خودم نباشه در حالی که شوهرم اندازه خودش ملک و املاک داره و همه چی به نام خودشه منم از اونا نخواستم لا اقل چیزی که از پول خودمه 

اگه شوهر من ببینی میگی بهترین شوهر دنیا خودشه از بس جلو بقیه خوب جلوه میده ولی پیش خودم میگم چرا من ...

بهت در متن قبلیم گفتم چیکار کنی.

درک میکنم شرایططو..

ما سه تا دختر در فامیل داشتیم. هر چهار تا شبیه شما شدند.

#‍ اولیش دو بچه داره . هرچی گفتن طلاق بگیر راحت شو گوش نکرد . از طلاق می ترسید. الان کار به جایی رسیده که بچه هاش بزرگ شدن، و فحش های زشت به مادرشون میگن.! چون پدرشون بهشون یاد داده که مادرتون ،آدم بدیه. لایق محبت نیست ‌‌ .. و سالهاست که خونه شده شکنجه گاهش‌‌ .. بچه هاشو بزرگ کرد‌ اما خودش نابود شد.

#‍ دومیش هم یک بچه داره. که کوچیکه. پدرشون گفته حق نداری بزاری بچه درس بخونه.! پول ندارم بدم که مدرسه بره!  شوهرش، دست بزن هم داره.  و این داره فقط بخاطر بچه هاش، کتک رو تحمل میکنه.

#‍ سومین دختر ، شوهرش مثل شما بود. خرجی نمیداد. دقیقا بیرون از خونه اونقدر خودشو خوب نشون میداد که فکر میکردی پسر پیغمبره. اما کاری کرد با حیله که مهریه زن شو ابطال کنه. یعنی زن رفت رضایت داد مهریه رو بخشیده. و بعد مدتی شوهرش رها کرد و رفت. این موند با دستهای خالی.. سالها کنار شوهرش موند که مثلا بچه هاش بی پدر نشن.   این فامیل مون، سه سال قبل فوت شد.بر اثر فشارهای ذهنی، دچار مشکلات قلبی شد. 

همیشه اعتراضم اینه که چرا باید بخاطر بچه زجر بکشیم؟؟؟

مگه ما لایق زندگی نیستیم؟؟ 

چندبار به دنیا میاییم؟

یکبار بیشتر نیست.

پس هرگز نباید بخاطر بچه خراب بشه.

بچه های زیادی بودن حتی بدون پدر، زندگیشونو ساختن.

کارآفرین شدن. مهندس شدن.