2777
2789

سلام بچه ها من  چند باری هست دارم ماسک ورقه ای صورت استفاده میکنم..عوارضی نداره؟ بیشتر برای جوشای پیشونیم هستش میترسم به مرور زمان بیشترشون کنه...راه حلی برای درمان جوش دارین ؟؟ و قرص ماسک عوارضی داره؟؟

عکس میزارم..امروز خریدم.

من واسه جوش پیشونی هر کاری کردم بیفایده ...فقط محلول کلیندامایسین استفاده میکنم ..

ماسک هم در صورتی موئثره که همیشه تکرار شه ...فک کنم هفته ای دوبار باشع 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ماسک مناسب پوست خودت بگیری عوارضی نداره منم چن وقتیه استفاده میکنم...واس از بین بردن جوش چیزای دیگه ای لازمه و ماسک کافی نیس ولی پوستو خیلی شفاف و روشن میکنه منکه خیلی خوشم میاد ماسک بزارم

من برای منافذ و آبرسانی استفاده میکنم عالیه برای جوش من همیشه آبلیمو میزنم به جوشام شب تا صبح خشک میشه میره 

روغن چای هم میزنم رو جوشام خیلی موثر هست 

البته هرکسی جوش صورتش علت متفاوتی داره باید متناسب با علت خودش بزنه من بر اثر خوردن گرمی هست جوشام

خودم پوست عالی دارم واقعا ولی از قرص ماسک میترسم..  الان اومدم   خونه تحقیق کردم بعضی میگن ...

چه ربطی داره اون یه تیکه پارچه شما باید تو ماسک های خانگی بزنی باز میشه بزاری رو صورتت😐

من اصلا پوستم به این ماسک ها نمیسازه میزنم صورتم واکنش میده حالت کهیر می‌ریزه بیرون بعد هم جوش مانند میشه 

البته من کلا پوست حساسی دارم با پوست خیار و سدر و این چیزا هم پوستم می‌ریزه بیرون 

محلولی که شما میگن قیمتش چقدر؟

۳۰

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ماسک ورقه‌ای چیست؟

ماسک‌های ورقه‌ای، ورقه هایی از جنس الیاف، خمیر نارگیل یا ژل های نازک پیش آماده هستند. که با سرم‌های مغذی یا هیدروژل های غنی شده، آغشته می‌شوند. شکل این ماسک‌ها بیضی، گرد یا شبیه به فرم صورت است که قسمت چشم، بینی آن برای راحتی باز می‌شود. برای استفاده کافی است ماسک را روی صورت قرار دهید. تا مواد آغشته شده به لایه داخلی ماسک در پوست شما نفوذ کند.

از مزایای اصلی ماسک‌های ورقه ای، استفاده راحت و بی‌نیازی از تمیزکاری بعد از استفاده می‌توان اشاره کرد. همچنین رقیقی سرم درون ماسک‌ها، باعث می‌شود تا اصطکاکی بین پوست صورت و ماسک ایجاد نشود. و برخلاف ماسک‌های دیگر احتیاجی به شستشو با آب ندارد.

انواع ماسک ورقه‌ای

از در استفاده ترین ماسک‌ها، ماسکی است که جای چشم‌ها و بینی جدا شده باشد تا به راحتی روی صورت را بپوشاند. اما ماسک‌های ورقه‌ای دسته‌بندی‌های دیگری نیز دارند که در ادامه به آن می‌پردازیم.

متن کامل مطلب را در فیوشا مطالعه کنید.