2777
2789
عنوان

انتقال جنین و سرماخوردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 19142 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم شما با وجود سرماخوردگی انتقالتون مثبت شد؟من ۳روزه انتقال دادم شدید سرماخوردم 

سلام عزیزم منم دیروز انتقال دادم سرماخوردم شدید گلو درد و سرفه دارم استرس دارم منفی بشه دیفن ساده میخورم با لیمو شیرین و گیوی اینا 

شما مثبت شدین؟

سلام دوستان من روز بعد از انتقال سرما خوردگی شدید گرفتم و عسطه زیاد داشتم فکر کردم نباید هیچ دارویی بخورم شاید اگر دکتر میرفتم بهتر بود ، فقط لیمو شیرین و شلغم سوپ خوردم روز ۱۶ انتقال آزمایش خون دادم بتا منفی شد 

خواستم بگم اگر سرما خوردیدحتما دکتر برید شاید دارویی باشه که ضرر نداشته باشه و پیشگیری کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شما با وجود سرماخوردگی انتقالتون مثبت شد؟من ۳روزه انتقال دادم شدید سرماخوردم 

بله عزیزم ببخشید دیر دیدم

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
سلام دوستان من روز بعد از انتقال سرما خوردگی شدید گرفتم و عسطه زیاد داشتم فکر کردم نباید هیچ دارویی ...

گلم ربطی نداره فکر کنم من موقع انتقال سرفه شدید داشتم دکترم گفت فقط بیست ثانیه به زورم ک شده سرفه نکن و انتقال دادن بازم سریع سرفه کردم از شانس بد من ۱۵ روز هم آنفولازام خوب نشد و نتیجه آی وی اف مثبت شد و خدا خواست که توی هفته هشتم سقط بشه 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
خدا از دهنت بشنوه باور کن تمام بدنم رو کبود کردن جای آمپول بعضی وقتا دلم میخواد فقط بشینم گریه کنم ا ...

سلام عزیزم میشه بگین تو روزایی که انتقال دادین چی برای درمان سرما خوردگی تون خوردین