2777
2789
عنوان

انتقال جنین و سرماخوردگی

19135 بازدید | 20 پست

دیروز انتقال جنین داشتم اما چند روزه که بشدت سرما خوردم دیروز که بعد از انتقال اومدم خونه کلا سرفه و عدسه دارم خیلی بهم فشار میاد دارو هم ک فکر نمیکنم بشه خورد کلافه شدم خیلی ناراحتم من کلا دو تا جنین داشتم که انتقال دادم اگه نشه داغون میشم

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکتر مشورت کن ولی  گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .اگه خدا ...

خدا از دهنت بشنوه باور کن تمام بدنم رو کبود کردن جای آمپول بعضی وقتا دلم میخواد فقط بشینم گریه کنم اگه سرما نمی‌خوردم خیلی راحت بودم و رعایت میکردم همه چیو 

گلم انتقالت مثبت شد؟ قبل انتقال سرماخوردی؟ 

اره قبل انتقال سرما خورده بودم انتقال مثبت شد

من که دیروز تست کرونا دادم مثبت شد دکتر انتقالم کنسل کرد🙁حالمم خوب بود فقط یه روز بدن درد داشتم&nbs ...

ای بابا من یه هفته اذیت شدم ولی دکتر هم نرفتم کاش کنسل نمیکردی البته بزار با خیال راحت انجام بدی بدون استرس ان شا الله که باردار میشی عزیزم من که خیلی بدشانسی آوردم باید برم سی تی اسکن البته قبول نکردم یه سنگ بزرگ توی حالب دارم باید جراحی بشه

ای بابا من یه هفته اذیت شدم ولی دکتر هم نرفتم کاش کنسل نمیکردی البته بزار با خیال راحت انجام بدی بدو ...

اخه گفت هرچند حالتم خوب باشه امکان داره باعث بشه جنینات ازبین بره.. انشالله بالا دوره.. توکه  بارداری چطور گفتن جراحی 

اخه گفت هرچند حالتم خوب باشه امکان داره باعث بشه جنینات ازبین بره.. انشالله بالا دوره.. توکه  ب ...

نمیدونم گفتن با لیزر خطر داره اما میشه جراحیش کرد البته از طریق لوله ادار وارد میشن و سنگ رو میشکنن و بیرون میارن با بیهوشی دیگه نمیدونم گفتن باید سی تی اسکن کنی بعد عمل ک من قبول نکردم تا ببینیم چی میشه

انشاالله که خیره.. گلم قبل انتقال چه مکملی استفاده کردی؟ 

عزیزم من قبل انتقال هر شب و صب ها روغن سیاهدانه مالیدم ب شکم و پهلوهام و هر شب و اول صبح ناشتا عسل و زیره و سیاهدانه ترکیب کرده بودم ی قاشق چایخوری صبح و شب میخوردم و اینکه شب قبل انتقال ی قاشق نشاسته و آب سرد و بعد از انتقال هم فقط سردی خوردم و نشاسته البته عزیزم من چون بار اولم بود و فقط دو تا جنین داشتم ب درخواست خودم خراش اندومتر دارم که امکانش هست همون باعث مثبت شدن انتقال من شده باشه ان شا الله که هرچه زودتر خبر مامان شدنتو بهم بدی عزیزم