2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس خونه بذاریم؟ من امروز هوس کرده بودم خیلی ولی دوس ندارم خودم تاپیک بزنم. 🤣 اونجا تحت اسمم میمونه عکسای خونه. 

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.
همه انرژیمو صرف لباس تا کردنو مرتب کردن میکنم خسته میشم بقیع کارام میمونه 😅

خدا نکشت 🤣🤣🤣 

ولش کن بابا لباسا رو آشپزخونه مهم تره 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

من هر روز تمیز میکنم. 

ماشالا خانم باسلیقه اینجا گوشه ای از بهشته 😍😍😍 👏👏

دعا کنید منم ازین اثاثای کهنه خلاص شم و خونه درست حسابی داشته باشم بلکه همیشه انگیزه داشته باشم برا تمیز نگه داشتن 

ماشالا خانم باسلیقه اینجا گوشه ای از بهشته 😍😍😍 👏👏 دعا کنید منم ازین اثاثای کهنه خلاص شم و خونه ...

ممنون عزیز دلم. وسایل من مال 12 سال قبله بعضیاشون مث برقیا مال 17 سال قبل😁. سه ساله طبقه دوم  هستیم ولی وسایلمو نتونستم عوض کنم.ولی از بس تمیز میکنم نو موندن. اجاق گازم مال جهیزیه م هستش 17 ساله دارم باهاش کار میکنم. ببینی فک میکنی 2 ساله خریدنش الان عکسشو میذارم. 

ریحانه خانم فک کردم رفتین تمیزکاری تازه داشتم بهتون حسودی میکردم ک برم جارو بکشم پستمو لایک کردین بر ...

ای خواهر خدا شاهده رفتم یکم حالو اتاق خواب و مرتب کردم دیدم حسش نیست باز اومدم🤪🤪