2777
2789

من از صبح ۵ ساعت خوندم 

و چون دو هفته استراحت بودم الان شدم عین آدمای معتاد که دست و پاشون درد می‌کنه 😂😂😂😂

ولی یه هفته بخونم دیگه عادت میکنم

اا

بخصوص اینکه هواگرمه

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

کلاس چندی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ما هوا متعادله هنوز خداروشکر  وای من برادرم تا میبینن دارم میخونم یه دعوایی چیزی درست می‌ک ...

یه داداش از هوای جهنم هم بدتره

منم همین اوضاع رو گذروندم😂💔

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
می تونی با لوازم تحریر خوشگل و جینگول درس خوندن رو جذاب کنی اگه دوست داشتی به پیجم نگاه بنداز😍

مرسی 💗

دارم از این نوع لوازم تحریر ها ولی استفاده نمیکنم 

تو کنکور همه چیز باید ساده باشه به نظرم

اا
به خدا که از زندگی سیرم کرده   با چشم اشکی درس میخوندم امروز😂😂😂

چندسالشه؟😂

12سال  یادم نمیاد به عمرش یه ذره درس خونده باشه  امسال واسه نهایی ششم فقط یه نگاه به کتا ...

پسراهمینن داداش منم درس نمیخوند ولی همش شاگرد اول 

فکرشو نمیکردم بره رشته ریاضی😑😂

12سال  یادم نمیاد به عمرش یه ذره درس خونده باشه  امسال واسه نهایی ششم فقط یه نگاه به کتا ...

سلامممم از چندم شرو کردی روزی چق میخونی؟

من امسال میرم دهم انچنان نمیخونم ولی سمپادیم بیااا بگو چق میخونیییی دوس دارم استارت بزنم :)))