2777
2789

بچه ها من بعد چن سال برا خونم گلدون خرزدم طرح (لیلی و مجنون) با ذوق و شور به مامانم نشون دادم گفتم ببین مامان گلدون خریدم گفت چرا خریدی این چیه خریدی چرا به اینا پول میدی بچه ها به خدا من میدونم از سر دلسوزی میگه

ولی خانواده من همیسه فک میکنن من فقیرم به خدا من هیچ جا ن از زندگبم گله کردم ن هیچی ولی همیشه فک میکنن فقیرم .منم اروم بردم گذاشتم تو اتاق گفتم باشه پسش میدم اینو گفتم تا دیگ نگن برا چی خریدی 

من چیکار کنم اخه هر چی میخرم یه چیزی میگن دیگ هر چی میخرم قایم میکنم ک نببنن تا حالا نگفتن خیلی خوشگله مبارکه و...

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

الان تو ذوقت خورده میخوای بری پس بدی؟! پس دلت خودت چی؟ کی تعیین میکنه کارت درسته یا غلط؟ صرفا بخاطر هزینه ناچیزش؟😊

سخت نگیر . پس کی میخوای با دل خودت زندگی کنی؟

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم فکر نمی کنن فقیری....

اتفاقا چون خونه ندارید دلشون میخواد صرفه جویی تون رو ببینن ... وقتی هرچیز غیر ضرور رو میخرید خب معلومه شاکی میشن تو ذهنشون این میاد که با این خرجاحالا حالاها خونه دار نمیشن و غصتون رو میخورن

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
بنظرم فکر نمی کنن فقیری.... اتفاقا چون خونه ندارید دلشون میخواد صرفه جویی تون رو ببینن ... وقتی هرچ ...

عزیز دلم خونه از خودمونه گلم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم