2777
2789

کسایی ک مثل من بودن بگن چطوری روحیه شون رو زنده کردن دم عروسی حس بی روحیه بودن شدید گرفتم 😟بعد ازدواجم اینطوری میمونم یا عادت میکنم؟خیلی میترسم از زندگی جدید از جدا شدن از خانوادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاش همه سخت هس براشون زیاد میرن میمونن دوسه روز بعد عروسی برو بمون کم کم عادت میکنی

مامانمم میگه یطور میشی دیگه دوس داری همش خونه خودت باشی ولی من استرسم شدید تر از این حرفاس 

درست میگی ولی اصلا نمیدونم چطوری روحیه بدم به خودم

ب این فک کن ک چقد تو لباس عروس رویایی و خوشگل میشی

به اینکه داری با کسی ک دوسش داری با رضایت خودت ازدواج میکنی

به اینکه داری خانوم یه خونه میشی ب اینکه دیگه ب جز خانوادت یه نفر دیگه هم هست ک عاشقونه دوست داره و توام نباید براش کم بزاری

به این فک کن ک فقط تو نیستی ک از خانوادت جدا شدی مطمئن باش ما هم تجربه کردیم و اگه نکردیم هم خاهیم کرد

راه دوری نیست یک روز درمیون برا خودت برو سر بزن

هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛🍂
من از خدام بود زوتر شوهر کنم برم 😌

😂😂😂منم تا چند روز پیش ذوق داشتم الان که چند روز مونده استرس گرفتم بی روحیه شدم نمیخوام روز عروسیم بی روحیه باشممم ناسلامتی قشنگترین روز زندگیمهههه

ب این فک کن ک چقد تو لباس عروس رویایی و خوشگل میشی به اینکه داری با کسی ک دوسش داری با رضایت خودت ا ...

چقد حرفات حس قشنگی داد بهمممم🥺🥺🥺🥺مرسی از حرفای خوشگلت❤❤❤❤

چقد حرفات حس قشنگی داد بهمممم🥺🥺🥺🥺مرسی از حرفای خوشگلت❤❤❤❤

اخه خودمم سه ماه پیش عروسیم بود

همین حسارو داشتم ولی با فک کردن ب اینا استرسم همش ریخت

دو سه روز اول سخت بود و دلم تنگ میشد واسه خانواده ولی بعدش عادی شد

الان میرم سر میزنم ی روز در میون

ولی هیچی خونه خودم نمیشه بهش عادت کردم😍😂

هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛🍂