بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیخی منم وقتی ابروم نمیزنم همینومیگن بهم ویاکلامیگن مشخص نیس ۱۳سال ازش شوهرت کوچیکتری برامم مهم تیس اصلاناراحتم نیمشم قرارنیس همه گوگولی بی بی فیس باشن یا جوان ترازسنشون اصن حساس نباش والا البته اگه طرفو بشناسی ک روی بجنسی بگه این بحثش جداس
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
میشناسم ولی نه اونجورفروشندس ازش خرید میکنم تاحالا کسی بهم همچین حرفی نگفته بود بعدشم اون نمیدونه من ...
پرپر منم ۷۸ ای هستم ولی میگن بالای ۳۰ میزنی وقتی حجابی میشم😁بخودت برس باچیزای طبیعی ورزش کن شادباش برقص هرجی بدختی گشیدی ازمن بدبخت ترنیسی من شوهرم کتک زدن من شده براش روتین عادت پدرنداشتنم مادرنشدنم تنهابودنم ک هنیشه ایناباهامه غمای من بیشمارو تمامی نداره ولی همیشه میخندم هیجکس نیمدونه ازغمای من
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه