2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی مثل تو که بیشعورتر از سنت هستی

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بیخی منم وقتی ابروم نمیزنم همینومیگن بهم ویاکلامیگن مشخص نیس ۱۳سال ازش شوهرت کوچیکتری برامم مهم تیس اصلاناراحتم نیمشم قرارنیس همه گوگولی بی بی فیس باشن یا جوان ترازسنشون اصن حساس نباش والا البته اگه طرفو بشناسی ک روی بجنسی بگه این بحثش جداس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

به منم یکی اینو کفت. بعد خودش فهمید اشتباه کرده. خواست ماسمالی کنه نشد

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بیخی منم وقتی ابروم نمیزنم همینومیگن بهم ویاکلامیگن مشخص نیس ۱۳سال ازش شوهرت کوچیکتری برامم مهم تیس ...

میشناسم ولی نه اونجورفروشندس ازش خرید میکنم تاحالا کسی بهم همچین حرفی نگفته بود 

بعدشم اون نمیدونه من چه روزا و سالای سختیو پشت سرگذاشتم شاید وضعیت مالی ورفاهم بهتربود اینهمه داغون نشده بودم

میشناسم ولی نه اونجورفروشندس ازش خرید میکنم تاحالا کسی بهم همچین حرفی نگفته بود بعدشم اون نمیدونه من ...

پرپر منم ۷۸ ای هستم ولی میگن بالای ۳۰ میزنی وقتی حجابی میشم😁بخودت برس باچیزای طبیعی ورزش کن شادباش برقص هرجی بدختی گشیدی ازمن بدبخت ترنیسی من شوهرم کتک زدن من شده براش روتین عادت پدرنداشتنم مادرنشدنم تنهابودنم ک هنیشه ایناباهامه غمای من بیشمارو تمامی نداره ولی همیشه میخندم هیجکس نیمدونه ازغمای من

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

جوابش به کنار تو خودم شکستم خورد شدم احساس بی ارزشی پیری دارم

نه بابا بی ارزشی و پیری دیگه چیه 

خیلی ها حرف میزنن از عقلشون استفاده نمیکنن همینطوری نیروی صحبت کردنشون فعاله بدون قدرت تفکر 

من فکر میکنم اینجور ادما بهره ی هوشی کمی دارن بیچاره ن در کل