2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم

5561 بازدید | 46 پست

سلام خواننده خاموش بودم تازه عضو شدم

38هفتم تمومه، چیکار کنم زودتر زایمان کنم؟ شکمم بالاس زیر نافم نرمه مشخصه بچه بالاس دوس دارم زودتر زایمان کنم دق کردم اینقد اون دستای کوچولوشو احساس کردم و نتونستم بگیرمش🥺😟😟

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

دوهفته وایسا میاد دیگه 

۹ ماه صبر کردی

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ایی که آماده بدنیا اومدن باشه به این چیزا نگاه نمیکنه 

آخ خدا از دهنت بشنوه کاش یهو فردا بیاد پایین و دردم بگیره

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
اگه دوسش داری بزار همون جاباشه یکی دوهفته دیگه ...شکمت وقتی نیفتاده وهنوز بالاست زوده واسه زایمان... ...

اخه شوهرم ماموریته، فردا میاد، فقط 10روز مرخصی داره، دوس دارم تا شوهرم اینجاس زایمان کنم

من جفتم پایینه تا الان دکترم گفت زایمانت سزارین میشه با این حساب.... من ک طاقت ندارم ۳۸ هفته میگم ن ...

با معاینه فهمید جفت پایینه؟ 

الهی😍😍😍 خوشبحالت عزیزم انشاالله به سلامت زایمان کنی.... 

واسه منم دعا کن عزیزم خدا دوباره بهم ی فرشته بده... باردار بودم ۲۲ هفته اما هفته پیش بچم مشکل داشت سقطش کردم .... حالم خیلی گرفته هست.... چقدر روز شماری و هفته شماری کردم😔 اما..... 

الهی😍😍😍 خوشبحالت عزیزم انشاالله به سلامت زایمان کنی....  واسه منم دعا کن عزیزم خدا دوباره ب ...

خدا ب حق محمد ی نی نی کوچولوی شیرینم بزاره تو دامن ت