2777
2789
عنوان

هفته 32 بارداری ام تو رو خدا بیاین😔

1179 بازدید | 30 پست

بچه ها معذرت می‌خوام ترشح صورتی داشتم با رگه های خونی قبل اونم ترشحات سفید زیادی داشتم خیلی میترسم چیکار باید بکنم 😭

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

نترس عزیزم

من هفته 15 ترشح صورتی داشتم رفتم سونو دادم گفت هماتوم

شیاف داد و استراحت برطرف شد

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکترت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

استراحت کن اصلا چیز سنگین بلند نکن

به دکترت هم بگو

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
وااای عزیزم این ترشحات خونی اصلا نرمال نیستن . باید سری بری دکتر یا بیمارستان. نشین اینجا تاپیک بزن ...

شوهرم خونه نیست 😭

نترس عزیزم من هفته 15 ترشح صورتی داشتم رفتم سونو دادم گفت هماتوم شیاف داد و استراحت برطرف شد

خدا کنه چیزی نشه دارم سکته میکنم

شوهرم خونه نیست 😭

نترس 

چرا اینقدر میترسونی طفلک رو 

استراخت کن 

هروفت شوهرت اومد برو دکتر

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
عزیزم نترس ی سر برو دکتر ببین چی میگه.استرس وترس از همه چی بدتره

حتما همسرم بیاد خونه میرم .. دارم میمیرم تو نت خواندم نوشته علائم زایمان زودرس😭