2777
2789
عنوان

روانشناس

367 بازدید | 22 پست

کسی هست این‌جا روانشناس باشه یا بتونه کمکم کنه باهام حرف بزنه ؟🙏😔

لطفاً اگه کسی هم میشناسید تگ کنید لطفاً از کمک هاتون دریغ نکنید ممنون تون میشم 🙏😔😔😔

سلام در چه زمینه ای کمک میخوای؟ شاید بتونیم با هم حرف بزنیم

تاپیک قبلیم که حرف زده بودم 

من نامزد هستم

و میخوان جدا شم ازش 

بخاطر اینکه ایشون روستایی هستن و من شهری ولی قراره شهر شون خونه بگیریم و زندگی کنیم 

پدرم راضی نشد نامزد کنیم بعدش راضی شد الان میگه دختر نمیدم واسه یه شهر و استان دیگه 😔😔😔😔

پدرم با داییش حرف زد کسی نمیتونه رو حرف داییش حرف بزنه 

من نمیخوام از عشقم جدا شم تنها کسی که میتونست کمکم کنه مامانم بود که از اونم قطع امید کردم

لطفاً اگه میتونید کمکم کنی راه حلی بدید چیزی بگین بگم به خونواده م راضی شن😔😔😔😔

میگن که پسره کشاورزی می‌کنه و کار ساختمونی انجام میده در شأن ما نیست ولی من با دل و جون میخوامش بخدا دارم میمیرم سر این قضیه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیم که حرف زده بودم  من نامزد هستم و میخوان جدا شم ازش  بخاطر اینکه ایشون رو ...

میشه از تحصیلات هردوتون، فرهنگ و اعتقادات خونواده ها، میزان درآمد، سن و مدت نامزدی بگی

و اینکه عقد نکردید درسته؟ 

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
میشه از تحصیلات هردوتون، فرهنگ و اعتقادات خونواده ها، میزان درآمد، سن و مدت نامزدی بگی و اینکه عقد ...

ایشون دیپلم گرفتن و ادامه ندادن 

منم دیپلمم و امسال میگیرم ۱۸سالمع و اون ۲۴ 

خودم آرایشگری میکنم و خوبه دستم تو جیب خودمه کم خرجم اصلا خرج های اضافی نمیکنم 

ایشونم کار ساختمونی هرچیزی هرکاری که بگن بهش می‌ره انجام میده و کشاورزی هم می‌کنه 

درآمد مشخصی نداریم و نامزدهستیم و عقد نکردیم 

قبل اینکه نامزد کنیم دو سال باهم بودیم 😔😔😔😔نمیتونم ازش بگذرم من می‌دونم میتونم باهم آینده ی خوبی و بسازیم حداقل شهر خودشون کار پیدا کنه 😔😔😔

و اینکه دوتامون خیلی کم خرجیم

بخدا نمی‌دونم چرا اینجوری فک میکنن ولی زندگی اونا خوبه درسته روستا زندگی میکنن ولی خورد و خوراک و زندگی شون عادی رو به بالاس

چون از نظر فرهنگ و هم عقیده و هم مذهب بودن خانواده من مشکل دارن میخوان جدا شم 

من هیچ مشکلی ندارم اینام اصلا هیچ مشکلی ندارن هی از قبل هم میدونستم سر این قضیه مشکلی ندارن 

ولی خونواده من میگن بری بدبخت شی نگی چرا نگفتید نکنم 

بخدا اصلا ازشون کمک نمی‌خوام و نمیام پیش شون گلایه کنم یا هرچی 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

گفتین ک از نظر مذهب و هم عقیده بودن و فرهنگ اختلاف هایی هست

جز اینکه اون ها روستا زندگی میکنن چه مشکل دیگه ای هست؟ اختلافات فرهنگی و مذهبی دیگه ای دارید؟ 

گفتین ک از نظر مذهب و هم عقیده بودن و فرهنگ اختلاف هایی هست جز اینکه اون ها روستا زندگی میکنن چه مش ...

من اهل تسنن هستم و ایشون تشییع

هیچ مشکل دیگه نیست بخدا همینه همش 😔😔😔😔

بخدا هیچکس از اول بهترین خونه زندگی نداشته همین خونواده خودم بدترین شرایط و داشتیم پدرم سه بار ورشکسته شد 

مگه خدا نیست هست کمک می‌کنه بخدا همون خدایی که کمک مون کرد الان این وضع و داریم شکر خدا بخدا کمک منو عشقمم می‌کنه باهم زندگی مونو خوب کنیم 😔😔😔😔نمی‌دونم چرا آدم ها زندگی خودشونو یادشون می‌ره واسه مردم هم نظر میدن😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

من اهل تسنن هستم و ایشون تشییع هیچ مشکل دیگه نیست بخدا همینه همش 😔😔😔😔 بخدا هیچکس از اول بهترین ...

اول چطور با هم آشنا شدین؟کسی معرف شما بود؟ یا شبکه اجتماعی جایی؟ 

اول چطور با هم آشنا شدین؟کسی معرف شما بود؟ یا شبکه اجتماعی جایی؟ 

من پدرم خیلی حساسه 

نمیتونم روش آشنایی و بگم 

تو بیمارستان بود و...

ولی واقعا از ته دلم دوسش داشتم و دارم نمیتونم ازش بگذرم تو این دوره زمونه این همه خواستگاری که داشتم نتونستم راضی بشم باهاشون ازدواج کنم با هزار شرایط بهتر نمیتونم ازش بگذرم 

تو چه روزهایی که پشتم نبود و بهم قول داد میاد پیشم و مال هم میشیم 

منم قول دادم خونواده مو راضی میکنم ولی اینو نمیتونم قدرت تصمیم گیری مو نمیدن دست خودم 

من سختی میکشم اگه بکشم من بدبخت میشم اگه بشم درسته ناراحت میشن برام ولی من میخوامش خدا کمکم می‌کنه بخدا خدا خیلی بزرگه همین نامزدم تصادف کرد بدترین شرایط بود خدا بهم پسش داد 😔😔😔😔😔😔😔😔

من پدرم خیلی حساسه  نمیتونم روش آشنایی و بگم  تو بیمارستان بود و... ولی واقعا از ته دلم ...

خب بیا چند دقیقه از عشق و علاقه فاکتور بگیریم و کنار بزاریمش

میدونم خیلی دوسش داری اما چند دقیقه فرض کن که همچین آدمی سر راهت قرار نگرفته و کلا نامزد نداری

به این فکر کن که یک پسر دیگه اومده خواستگاریت،اسمش با اون ادم فرق میکنه،اما شخصیتش همونه، اینا هم توی روستا زندگی میکنن،اعتقاداتون باز هم با هم متفاوته، و هیچ ارتباط قبلی نداشتین و علاقه ای هنوز شکل نگرفته

اینجا تصمیمت چیه؟ باهاش ازدواج میکنی یا نه؟ اگر نه چرا؟

خب بیا چند دقیقه از عشق و علاقه فاکتور بگیریم و کنار بزاریمش میدونم خیلی دوسش داری اما چند دقیقه فر ...

اره ازدواج میکنم

اگه همچین خانواده ای داشته باشه 

که دایی بابام اومده از هیچی خبر ندارع داره میگه بهش بی خانواده 😭😭😭😭😭😭😭

آره اگه همین اخلاق و رفتار و مردونگی و شهامت و رگ‌غیرت داشته باشه 

غیرت نه اینکه حساس بود رو زنش یا خواهر یا مادر

غیرت روی کار کردن روی پول در آوردن روی زحمت کشیدن 😭😭😭😭

واسه اینکه تا حالا با هیچ دختری نبوده من نمیتونم با کسی باشم که قبل من کسانی باهاش بودن یا اینکه دوستی داشته با کس دیگه ای چه عاطفی چه فیزیکی چه هر نوعی بوده باشه 

من آینده مو با کسی که خودم بخوام میسازم ولی چرا نمیذارن😔😔😔😔😔

اره ازدواج میکنم اگه همچین خانواده ای داشته باشه  که دایی بابام اومده از هیچی خبر ندارع داره ...

پس اگر انقدر از تصمیمت مطمعنی باید برای خواسته ت بجنگی

حاضری این کارو بکنی؟

تو مسیر این انتخاب ممکنه خانوادت رو از دست بدی، ممکنه از چشمشون بیفتی، ممکنه بعد از اینکه وارد زندگی شدی سختی های خیلی زیادی رو متحمل بشی و کسی رو جز اون کنارت نداشته باشی، ممکنه زیر بار فشار زندگی بمونی، ممکنه خیلی ها به خاطر اختلافاتی که دارین بگن بهم نمیخورین! یا این ازدواج اشتباه بوده و خیلی از چیزهای دیگه که ممکن هست اتفاق بیفته

تمام این ها رو کنار هم بچین ببین پازل زندگیت رو میتونی اینجوری کامل کنی یا نه؟

همه چیزهایی که گفتم خیلی خیلی مهمه پس به همشون دقت کن و ببین میتونی با وجود این مشکلات کنارش بمونی؟ میتونی همه چیز رو کنار بزاری و فقط به اون تکیه کنی؟ 

منطقی فکر کن چون برای خوشبختی فقط عشق و علاقه کافی نیست❤

ازدواجی که تنها عشق توش باشه صرفا پایدار نیست اما عشق و منطق کنار هم تصمیم خوبی میسازه

راهت سبز🌱🤍

پس اگر انقدر از تصمیمت مطمعنی باید برای خواسته ت بجنگی حاضری این کارو بکنی؟ تو مسیر این انتخاب ممک ...

جنگیدم آبجی 

و انشاءالله موفق هم میشم 

خدا بزرگه 

خدا همیشه پشتمه

خدایی که عشقم و بهم پس داد تو بدترین تصادف تنها منو یادش موند نصف شب زنگ زد گفت وسط خیابون نمی‌دونم چم شده 

همون خدا ناامید مون نکرد 

همون خدایی که پدر مادر اونو راضی کرد پدر منم راضی کرد و می‌کنه انشاءالله

من می‌دونم و میدونستم هیچکس و هیچ چیز و از دست نمیدم چون تنها دختر خانواده بودم و بزرگ ترین دختر خونواده واسه همین واسه همه عزیز بودم پس اگه دوسم دارن و عزیزم براشون همون جوری هم باید قبولم داشته باشن با اون چون من میخوامش همون جوری که اینارو و خانواده مو می‌خوام 

خدا بزرگه انشاءالله همه چی رو هم خوب می‌کنه و انشاءالله زندگیم به اون شکلی که دوس دارم و می‌خوام جلو می‌ره 

جنگیدم آبجی  و انشاءالله موفق هم میشم  خدا بزرگه  خدا همیشه پشتمه خدایی که عشقم و ...

انشالله😍 برات دعا میکنم❤

طبق چیزایی که گفتی مطمعنم بالاخره کوتاه میان👌🏻