2777
2789

من چندساله ازدواج کردم بعد اوایل ازدواج همسرم با پسرعمم دعوای بدی کردن و تاکلی وقت خانواده ها درگیر بودن پسرعمم برادرشوهر خواهرمم هست و کلا خانواده من یجورایی طرف اونو گرفتن حالا چند سال گذشته هنوز که هنوزه نسبت به خانواده من گارد داره 

ادامه پست بعد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این چندسال حتی یبار با خانوادش مشکل نداشتم همیشه احترام گذاشتم و مثل دخترشون رفتار کردم ولی داره حس حماقت بهم دست میده اون زیاد خونه ما نمیاد یا مثلا با خواهراش برم جایی خوشحاله با خواهرم بخام برم زورش میاد 

مهمونی و عروسیای اونا اوکیه مال ما چون عمم اینا هستن نمیاد اصلا 

ببینید اون کلا نسبت به خانواده من و خواهرم گارد داره من فقط میخام مثل خودش باشم

تو فقط به همسرت بگو که من دیگه با خانوادت قطع رابطه میکنم و هیچ دعوتیم نمیام مثل خودت ولی با یواشکی با خانواده همسرت در رابطه بمون و بیماری و بچه رو بهونه کن تا رابطت با اونا خراب نشه فقط همیرتو تهدید کن و بترسون تا از اخلاقشو درست کنه

بخاطر خوشگلی زیاد ممنوع التصویر شدم😇 میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین🌹🌹
پس چیکار کنم دیگه خسته شدم از فرق گذاشتناش

بی توجه باش نسبت بهش مثلا مامانت دعوتتون میکنه نگو تو هم بیا بگو من دارم میرم خواستی بیا لابد تو هر دفعه خیلی اصرار میکنی پرو شده کم توجه باشی بهتره رو بعضی مردا اینجوری بهتر جواب میده

میخوای نری نگو با سیاست رفتار کن و هربار با هر بهونه نرو چون خدایی آدم زورش میگیره شوهر بی حساب و بی محلی به خانواده آدم بکنه  خود آدم احترام قایل باشه واسه خانواده شوهر قطع رابطه نکن رفت و آمد کم کن و باهاشون صمیمی نشو 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
ببینید اون کلا نسبت به خانواده من و خواهرم گارد داره من فقط میخام مثل خودش باشم

همسرتان نسبت به خانواده شما گارد داره چون به قول خودتان طرف پسرعمتان را گرفتند،میتوانستند خانوادتان بی طرف باشند و اگر طرفداری از هیچکس نمیکردند  شاید این کدورت این همه طول نمیکشید و زودتر خاتمه می یافت.

ببخشید اسی جان اما اگر خانواده همسرت احترامت را دارند و آزاری ندارند و فقط میخوای تلافی کنی،داری با زندگی خودت بازی میکنی و دید شوهرت امکان داره به خودت هم عوض شه و فکر کنه اینجا هم خانوادت دارن بهت خط میدن و زندگی خودت به خطر می افته و آرامشت از بین میره و خیلی ببخشید این نوع رفتارها و تلافی کردن ها یک کار بچگانه و به دور از عقل هست