2777
2789
عنوان

کلم پلو بلدین؟

42 بازدید | 4 پست

لطفا اگر بلدین بهم بگین چطور درست کنم؟

برای یک نفر

خیلی سرچ زدم ولی همه دستور ها با هم فرق داشت😐

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

پیاز و کلم و گوشت و ادیه و همه رو باهم سرخ میکنم بعد لا به لای برنج آبکش شده میزارم دم  بکشه ..بعضی وقت ها هم همه رو سرخ میکنه برنج میریزم و آب میزارم دم بکشه 😄😄البته اصل کلم پلو شیراز ی با گوشت قلقلی

🤪

پیاز داغ کن بعد کلم رو خرد کن بریز توش هویج هم اگه دوست داشتی خرد کن نگینی بریز خوب تفت بده ادویه و گرد لیمو بزن بعد برنج رو ابکش کن لابلای ب نج بریز مواد و دم کن ،خیلی خوشمزه میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و کلم و گوشت و ادیه و همه رو باهم سرخ میکنم بعد لا به لای برنج آبکش شده میزارم دم  بکشه .. ...

اها مرسی از راهنماییت❤

پیاز داغ کن بعد کلم رو خرد کن بریز توش هویج هم اگه دوست داشتی خرد کن نگینی بریز خوب تفت بده ادویه و ...

مرسی عزیزم🤍