سلام بچه ها، من خانواده شوهرم تقریبا میخوان ۲ هفته بیان خونه ما بمونن و من الان درگیر اینم که صبحا چه ساعتی بیدار بشم که صبحانه و اینا آماده کنم چون تاحالا زیاد مهمون داری نکردم و تجربه ندارم.اینا ساعت ۷ صبح از خواب پا میشن 😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که واسه نماز که بیدار میشیم مادر گرامی میره تخت میخوابه😁
من بیدار میمونم وسایلای ناهار و صبحونه رو آماده میکنم😑
همون شیش ونیم هفت بیدارشو
اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂✌🏻،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
من اوایل ازدواجم دوست همسرم و خانومش از شهر دیگه اومده بودن.موندن خونمون.
صبح بیدار شدیم منو همسرم دیدیم خانوم دوستش داره ظرفای دیشبو میشوره و خود پسره هم رفته بود نون بگیره.خیلی بد بود واقعا خیلی خجالت کشیدم.اخه یه هفته از عروسیمون گذشته بود من اصلا بلد نبودم زیاد مهمون داری و یا کلا مدیریت.خلاصه بد شد ولی عوض الان کلی خانوم شدم😁😁😁
من که واسه نماز که بیدار میشیم مادر گرامی میره تخت میخوابه😁 من بیدار میمونم وسایلای ناهار و صبحو ...
اووو آفرین غذا تو درست میکنی؟! ظرف هم میشوری؟
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟