2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 16 پست

دردهای زیر شکمم طبیعیه ؟

آخه من یه مدت عفونت واژن داشتم و زخم دهانه رحم دارو بهم داد خوب شدم اما دوباره دردم شروع کن رفتم دوباره گفت بدتر شده منم اینسری دارو گیاهی استفاده کردم دردم بهتر شده 

الانم که فهمیدم باردارم 

زیر دلم تیرهای کوچیک می‌کشه ایناطبیعیه ؟

معده دردم دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من ۱۰ هفته ام هنوز تیر میکشه 

طبیعیه چون رحم داره جا باز میکنه

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
چندروزمه  ۱۰خرداداقدام کردم امشب بی بی مثبت شد

اره عزیزم اوایلش طبیعیه ولی دیگ چیزای گیاهی نخور ب هیچ عنوان دور از جون خطر سقط داره 

خونریزی و لکه بینی نداری؟؟

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
اره عزیزم اوایلش طبیعیه ولی دیگ چیزای گیاهی نخور ب هیچ عنوان دور از جون خطر سقط داره  خونریزی ...

نه عزیزم 

آخه داروهایی که میخورم خود دکتره گفته خطری نداره حالا بازم فردا ازش میپرسم 

یه طرف تیر می‌کشه ؟ ماله من دوطرفه 

گاهی یه طرفه گاهی وسطه گاهیم هردو

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
نه عزیزم  آخه داروهایی که میخورم خود دکتره گفته خطری نداره حالا بازم فردا ازش میپرسم

اره احتیاط کن ک ضرری نداشته باشه اصلن 

منم تو بارداری عفونت اداری گرفتم فقد ۵ تا دونه سفکسیم بهم داد کامل رفع ام نشد ولی خب گفت مجازش همینقدرع

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
مرسی عزیزم  منم اونم خوردم قبلا

ایشالا ک بهتر شی گلم 

مامان شدنت مبارک  

اره منم دقیقا  مرسی از راهنماییت  عفونت واژن و زخم دهانه رحم که ضرری برای بچه ندارن؟ ال ...

اگه شدید باشه داره 

همیشه کنترلش کن