2821
2789
عنوان

عکس 😁

109 بازدید | 5 پست

بیاین راجب سایت بهتون بگم😪

واقعا جای عجیب ، خنده دار و شاید غمگین...

اولیش همین تاپیکای حس ششمی و ف*ال ...

یکی میاد میگه من حس ششمی ام و یکی میگه بگو لباسی که تنمه آبی یا زرد استاترم مگه آبی میگه اع از کجا فهمیدی خب عزیزجان لباست از دوحالت خارج نیست و اونطرفم از بین دوتا یکی انتخاب کرده و گفته ابی اگر ابی نبود زرده😀

کسایم ک ف*ا*ل میخوان میگن بگیرم خوبه بنظرتون راسته

و همه حتی بگن نه بازم میره ف*ا*ل میگیره و فرداش تاپیک میزنه وای از زندگی نا امید شدم هیچوقت نرین سراغ ف......

و حرص دراور ترینم همینا هستن 🥲

یا بپردازیم به تاپیک های با مطالب علمی

که بازدیدشون ۲۰ تا هست

و ۵ نظر

که حتما یکی گفته خلاصه کن ، نخوندمش طولانی بود😐

اگر این نبود قطعا این هست که اوووو آسی این همه تایپ کردی😐😐

و حتما اون بنده خدا این استیکرو گذاشته 😅

اونوقت از اون ور تاپیک گیس کشی مادرشوهر و خواهر شوهر بازدید از ۷۰۰۰ میگزره و همه هم میگن آسی قسطی میزاری ، آسی زود باش

و تاپیک های جناجالی عکس که نگم از ای تاپیک پر حرف و مورد علاقه خانمای نی نی سایت

یکی میگه بیاین + عکس

و بقیه ...

بز 🐐 (مخفف بزار)

خوب که زود رسیدم😮‍💨🤤

و از اونجایی که این عکسا با سرعت نور برداشته میشن یه عهده میگن کو پس چرا ما ندیدم

و یک سری هست که عکس میزارن

و کاربری کاشف به عمل میاد و میفهمه فیکه یا بلاگره که بلافاصله این فرد افشاگر توسط مدیر تاپیک مورد عنایت نفرین قرار میگیره😂 و آسی به سرعت متواری میشه

و بقیه افرادی که تو اون تاپیک بودن و توسط این فرد نمیدونم چی اسمشو بزارم سرکار گزاشته میشن

و میگن والا ک دروغ کنتور نمیندازه و بعد به سرعت از تاپیکی که ۳۰ صفحه دنبالش کردن و نظر گزاشتن پراکنده میشن ...

و اونای که درمورد یک رشته یا یک سوال دارن درمورد چیزایی ک به مادرشوهر مربوط نمیشه هیچوقت توی این سایت جواب نمیگیرن

و در اخر در مورد قشر مظلوم نی نی سایت که تنها سهمی که از این سایت دارن همین اسمشه فکر کنم😂🤣

هیشکی جوابشونو نمیده و اگر برین تو یه تاپیک بارداری قطعا دوتا باردار دارن باهم صحبت میکنن و بازدیدشم ۲ تاس

تاحالا بنظرتون چندتا از پربازدیدا مفید بودن؟؟؟

یا چندتاشون یک مطلب راجب بارداری بوده؟؟؟

وقت کردین تاپیک ماهای که سوال داریم بیاین 

نمیدونین چقدر شاد میشیم😪🤭😂

اسی از خیانتها نگفتی ولی😂😂

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونا ک عزیزم شاخه های مختلفی داره خودش یه تایپک جداست😂🤭🤣

آکادمیه😂😂😂

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست