بیاین راجب سایت بهتون بگم😪
واقعا جای عجیب ، خنده دار و شاید غمگین...
اولیش همین تاپیکای حس ششمی و ف*ال ...
یکی میاد میگه من حس ششمی ام و یکی میگه بگو لباسی که تنمه آبی یا زرد استاترم مگه آبی میگه اع از کجا فهمیدی خب عزیزجان لباست از دوحالت خارج نیست و اونطرفم از بین دوتا یکی انتخاب کرده و گفته ابی اگر ابی نبود زرده😀
کسایم ک ف*ا*ل میخوان میگن بگیرم خوبه بنظرتون راسته
و همه حتی بگن نه بازم میره ف*ا*ل میگیره و فرداش تاپیک میزنه وای از زندگی نا امید شدم هیچوقت نرین سراغ ف......
و حرص دراور ترینم همینا هستن 🥲
یا بپردازیم به تاپیک های با مطالب علمی
که بازدیدشون ۲۰ تا هست
و ۵ نظر
که حتما یکی گفته خلاصه کن ، نخوندمش طولانی بود😐
اگر این نبود قطعا این هست که اوووو آسی این همه تایپ کردی😐😐
و حتما اون بنده خدا این استیکرو گذاشته 😅
اونوقت از اون ور تاپیک گیس کشی مادرشوهر و خواهر شوهر بازدید از ۷۰۰۰ میگزره و همه هم میگن آسی قسطی میزاری ، آسی زود باش
و تاپیک های جناجالی عکس که نگم از ای تاپیک پر حرف و مورد علاقه خانمای نی نی سایت
یکی میگه بیاین + عکس
و بقیه ...
بز 🐐 (مخفف بزار)
خوب که زود رسیدم😮💨🤤
و از اونجایی که این عکسا با سرعت نور برداشته میشن یه عهده میگن کو پس چرا ما ندیدم
و یک سری هست که عکس میزارن
و کاربری کاشف به عمل میاد و میفهمه فیکه یا بلاگره که بلافاصله این فرد افشاگر توسط مدیر تاپیک مورد عنایت نفرین قرار میگیره😂 و آسی به سرعت متواری میشه
و بقیه افرادی که تو اون تاپیک بودن و توسط این فرد نمیدونم چی اسمشو بزارم سرکار گزاشته میشن
و میگن والا ک دروغ کنتور نمیندازه و بعد به سرعت از تاپیکی که ۳۰ صفحه دنبالش کردن و نظر گزاشتن پراکنده میشن ...
و اونای که درمورد یک رشته یا یک سوال دارن درمورد چیزایی ک به مادرشوهر مربوط نمیشه هیچوقت توی این سایت جواب نمیگیرن
و در اخر در مورد قشر مظلوم نی نی سایت که تنها سهمی که از این سایت دارن همین اسمشه فکر کنم😂🤣
هیشکی جوابشونو نمیده و اگر برین تو یه تاپیک بارداری قطعا دوتا باردار دارن باهم صحبت میکنن و بازدیدشم ۲ تاس
تاحالا بنظرتون چندتا از پربازدیدا مفید بودن؟؟؟
یا چندتاشون یک مطلب راجب بارداری بوده؟؟؟
وقت کردین تاپیک ماهای که سوال داریم بیاین
نمیدونین چقدر شاد میشیم😪🤭😂