2777
2789

واقعا فکر می کنی می شینن میخونن؟😑

اطرافیان من همه استادن و تدریس میکنن

عمررررررا قبل دفاع یه خطشم بخونن

چه استاد خودت چه اساتید مهمان

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه کی ایرادامو بگه برطرف کنم تا قبل دفاع

از پایان نامه های ممتاز کمک بگیر

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
واقعا فکر می کنی می شینن میخونن؟😑 اطرافیان من همه استادن و تدریس میکنن عمررررررا قبل دفاع ی ...

نمیدونستم واقعا اره فکر میکردم میخونن.خیلی بده ک اینطور آخه چکارکنم؟ استاد مشاور میخونه؟

نمیدونستم واقعا اره فکر میکردم میخونن.خیلی بده ک اینطور آخه چکارکنم؟ استاد مشاور میخونه؟

هیچ کدوم نمیخونن

فقط ظاهر و قالب پایان نامه و ساختار و بچسب اللته دلیل نمیشه کپی کنی ها

بعدا پیشرفت میکنی ان شاءالله برات نقطه ضعف میشه

نگران نباش خودت مسلط باش داورها هم یکی ان مثل استاد راهنمات🙂.اونا هم نمی خونن!!

جدی نمیخونن؟ ولی من شنیدم میخونن اونا حتما...و خیلیم ناراحتم والا اصن بغض کردم

آخه الان پایان نامم و رد کرده رفته

خب پس بشین برای ارائه تمرین کن و مسلط باش

هییییییییی

یاد خودم افتادم پایان نامه م فوووول بود و کلی هم همسرم رو ساختارش کار کرده بود

ولی سر یه جر و بحث بچگانه اصلا برای ارائه تمرین نکردم و به افتضاح ترین وضع ممکن ارائه دادم

هنوز داغش رو دلمه😔

خب پس بشین برای ارائه تمرین کن و مسلط باش هییییییییی یاد خودم افتادم پایان نامه م فوووول بود و کلی ...

برای ارائه مشکلی ندارم ولی من کسی کمک م نبود.و اصلا استاد احمقم نگاش نکرد.حس میکنم پر ه  ایراده