2777
2789
عنوان

کم خوابی و خواب بد دیدن

79 بازدید | 9 پست

سلام .شبتون بخیر .عزیزان من خیلی بی خوابی میکشم . اصلا خواب ندارم .چند ساعتی هم که می خوابم حالا چه شب و چه روز همش خواب بد میبینم. ایقدر که از خوابیدن هراس دارم . دوست ندارم قرصهای آرام بخش استفاده کنم .گاهی بابونه و گل گاوزبان میخورم ک فایده نداره .خیلی استرس دارم زیاد . حساسم ‌کمی وسواس دارم . اگر کسی تجربه داشته و بهبودی پیدا کرده لطفا بیاد . من به راهنمایی شما احتیاج دارم 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

من ی راهکار میدم بهت  امشب انجام بده  آروم نخوابیدی فردا بیا گله کن

بگو عزیزم 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قول میدی انجام بدددددی؟ پنج دقیقه ده دقیقه وقتتو میگیره

آره عزیزم حتما . خیلی سختمه این بی خوابی روح و روانم به هم ریخته . دو ساله درگیرم 

آره عزیزم حتما . خیلی سختمه این بی خوابی روح و روانم به هم ریخته . دو ساله درگیرم 

شب قبل خواب سوره ضحی و انشراح بخون

سر جمع ۱۹ آیه ست 

متنشم  قشنگه 

من ک میخونم قشششنگ احساس میکنم چه تواب آروم و لذت بخشی داشتم 

صبح ک بیدار میشم مثل پررررر سبک بال و سبک حااالم

بخون انشاالله رو توم همین ابرو داره

فردا حتمااا خبرم کن

این فقط خداست که میمونه

شب قبل خواب سوره ضحی و انشراح بخون سر جمع ۱۹ آیه ست  متنشم  قشنگه  من ک میخونم قشش ...

الان میرم میخونم عزیزووووم ممنون ک گفتی 😘

الان میرم میخونم عزیزووووم ممنون ک گفتی 😘

خواهش میکنم

امیدوارم کمک کننده باشه 

با وضو هم بخونی چه بهتر💕

من ی شب همینجوری این دوتا سوره رو خوندم هدیه کردم ب روح داداشم

فرداش خیلییییی حالم خوب بود اصلا نمیدونم چجوری  توصیف کنم بخدا 

منی ک هر بار از خواب میشم بدنم کوفته ست درد میکنه سرم درد میگیره چنااااان حالم خوب و سبک بود خودم تعجب کردم

هر چی فکر کردم یادم نیومد شب قبل چکار کردم

الان تاپیک شما رو دیدم یادم امد  اونشب بازم این دوتا سوره رو خوندم

خدا خیرت بده

عرق کاسنی هم واسه اینکه صبح ها سر حال از خواب پاشی هم واسه من خیلی موثر بود

این فقط خداست که میمونه