2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین عروسی

166 بازدید | 27 پست

اول از همه بگم ما دو سال و ی ماهه ک تو عقدیم قرار بود بعد از ۵ ماه ک عقد کردیم عروسی کنیم بعد دوماه پدرشوهرم فوت شد بعدش تا سالش ک نمیشد بعد سالگردشم‌‌ ک نامزدم خونه خرید و یکم دست و بالش خالی شد الانم ک قراره آخر ماه عروسی بگیریم نامزدم میگه من الان پول ندارم واقعانم دست و بالش خالیه.میگه ک صبر کنید بعد محرم صفر ی عروسیه با شکوه بگیریم ک ب یاد ماندنی باشه چون داره ی معامله انجام میده قراره پول دستش بیاد .طرف ماهم زیاد تو عقد موندن خوب نیس حالا میترسم حرف در بیارن ب نظرتون چیکار کنم

چون هفته ی پیش عمم ب مامانم میگفتش‌‌ ک ب دامادتون بگین بیاد عروسی بگیره مگ دختره ما علافه‌‌ ک دوساله تو عقده‌‌.منم از این حرفش واقعا ناراحت شدم.بخدا نامزدم آنقدر خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هفته ی پیش عمم ب مامانم میگفتش‌‌ ک ب دامادتون بگین بیاد عروسی بگیره مگ دختره ما علافه‌‌ ک دوساله ...

به عمه ات چه واقعا چطور اجازه میدین عمه خاله و دایی تو کارتون دخالت کنن حالا برادر خواهری بگی جیزی