2777
2789
عنوان

شبا که میخوابم بدنم کبود میشه

540 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها خوبید؟؟؟بچه ها من شبا وقتی میخوابم بدنم کبود میشه مثل خون مردگی بعضی وقتا بعضی وقتا هم کبودی(انگار یکی مکیده بدنم و)روی پاهام،دستم،لپم،بینیم،گردن،ترقوه و... در هفته یک بار یا چند بار این اتفاق میفته،الان دوباره دیشب دستم کبود شده،مطمئنم به جایی نخورده،چون من اصلا بد نمیخوابم اگه یه طرف بخوابم وقتی که صب بیدار شم هم همون طرفم،اصلا نمیدونم چی کار کنم

بچه‌ها الان که اومدم تاپیک بزنم گوشیم خاموش شد،اصلا نمیدونم چش شد،فکر کنم هنگ کرده بود به خاطر اون دیر شد تاپیکم و بزنم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

کم خونی شاید گرفتی

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😱😱😱نکنه همزاد عاشق که میگن داری

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
متاهلی؟

نه والا اگه متاهل بودم که شک نمیکردم چرا کبوده

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
فکر کنم جن عاشقت شذه 

نه بابا جن بیکاره عاشق من بشه،آدماش عاشقم نمیشن چه برسه به جن 

به یکی از دوستام هم گفتم،گفت جن و... خیلی میترسم از اون موقع

اگه متاهلی حتما کار همسرته اگه مجردی ببخشیدا یا کار یکی از اعضای خانوادته یا جن👹

نه مجردم،خانوادم والا شبا با من کاری ندارن که،بعدم من خوابم فوق العاده سبکه اگه کسی کاری کنه میفهمم