2777
2789
عنوان

غربالگری اول سونوی ان تی

185 بازدید | 20 پست

سلام خانما من امروز رفتم سونو دادم دکتره گفت بهش می‌خوره دختر باشه ولی ممکنه اشتباه باشه کسی بوده درست گفته باشه 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

احتماله ممکنه باشه یا نباشه.    قطعی هفته ۱۸ میگن

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

به منم گفت میخوره دختر باشه ولی انومالی گفت صدرصد پسره به ان تی دل خوش نکن زیاد درصد خطاش بالاست صبر کن تا ۱۸ هفتگی

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم گفت دختر همونم شد آلان مث ی فرشته کنارمونه،بچه اولتونه

ن خداروشکر ی پسر دارم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
به منم گفت میخوره دختر باشه ولی انومالی گفت صدرصد پسره به ان تی دل خوش نکن زیاد درصد خطاش بالاست صبر ...

اره دکترم همینو گفت صددرصد تا 18 هفتگی یعنی چن هفته دیگه برم 

دوست داری پسر شه یا دختر 

فرقی نمیکنه عزیزم یدونه پسر دارم 

چرا حس کردم از این خانمایی ک ضعف شدید پسر دارن

ن بابا فرقی نمیکنه چون یدونه پسر دارم بعدی هرچی باشه خوبه 

اخه انقد آدم اینجا تاپیک قش و ضعف پسر میبینه خخخخ  انشالا هر چی صلاحتونه همون شه فاصله سنی بچه ...

فقط بگو سالمو صالح باشه جنسیت مهم نیس 1 سال

انشالا عزیزم، جدی چ کم خودتون اینجوری خاستید

خداخاسته  بود من فک نمی‌کردم باردار بشم