emilyyyyy مدیر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1877 عنوان غربالگری اول سونوی ان تی | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 20 پست سلام خانما من امروز رفتم سونو دادم دکتره گفت بهش میخوره دختر باشه ولی ممکنه اشتباه باشه کسی بوده درست گفته باشه خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️ 1401/03/31 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 تو ان تی گفت نود درصد دختر مثلا جای معروف رفته بودم ولی پسر بود تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خواهدآمد عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3207 سلام خانومامن امروز وارد ۱۶ هفتگی شدم چهار پنج روز دیگه وقت سونو دارم به نظرتون جنسیتش مشخص میشه؟
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1877 سلام خانوما من امروز وارد ۱۶ هفتگی شدم چهار پنج روز دیگه وقت سونو دارم به نظرتون جنسیتش مشخص میشه؟ بله عزیزم خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1877 تو ان تی گفت نود درصد دختر مثلا جای معروف رفته بودم ولی پسر بود اره دکترم گفت احتمال خطا هست خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6806 اره دکترم همینو گفت صددرصد تا 18 هفتگی یعنی چن هفته دیگه برم اگه ان تی رو ۱۲ هفته رفتی ۶ هفته دیگه برو آنومالی ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1877 اگه ان تی رو ۱۲ هفته رفتی ۶ هفته دیگه برو آنومالی اره گفت 12 هفته 6 روزم بود خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️