2777
2789
عنوان

رفت و آمد با دوست و آشنا و همسایه

190 بازدید | 6 پست

سلام بزرگواران

وقت بخیر

من مثل خانوادم اهل رفت و آمد با دوست و آشنا و درو همسایه نیستم ولی مادرهمسرم خیلی اهل عصرونه و دورهمی های دوستانه وهمسایگیه، و دوست داره منم باهاش برم، همسرم اصلا رفیق باز نیست، یعنی اینجور نیست بره باهاشون جایی و این حرفا ولی 2تا دوست داره که  خیلی صمیمی هستند و موجه اند که همکارشم هستن و از دانشگاه دوستن باهم اونا هم متاهل هستند، همسرم دوست داره باهاشون رفت و آمد کنیم،  یکبارهم همسر دوستش مارو شام دعوت کرد،  من خیلی اهل معاشرت با افراد جدید نیستم،  ولی خوب احساس خوبی بهم دست داد، نمیدونم این رفت و آمد با همسایه و دوستان خوبه یا نه؟ چه بدی هایی میتونه داشه باشه؟

بنظر من اصلا خوب نیست.ازش حرف درمیاد و این که فرهنگها و اخلاقها با هم جور نیست..زیاده روی نکنید

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اصلا خوب نیست.ازش حرف درمیاد و این که فرهنگها و اخلاقها با هم جور نیست..زیاده روی نکنید

اره مامانمم به همین خاطر با همسایه ها و هیئتی ها رفت و آمد نداره، چون یکی دوبار فضولی کردن تو زندگیمون و الکی واسه خودشون حرف دراوردن، خیلی. هم اهل غیبت بودن و مدام پشت سر عروس و دختر و پسرای. خودشنو مردم حرف میزدن، مامانم خوشش نیومد و دیگه نرفت چند ساله که نمیره هیئت ها و جلساتشونو.

اره مامانمم به همین خاطر با همسایه ها و هیئتی ها رفت و آمد نداره، چون یکی دوبار فضولی کردن تو زندگیم ...

اره اصلا صلاح نیست رفت و امد با همسایه و دوست

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

سلام ببخشید بی موقع واردتاپیکتون شدم تو یه تاپیک گفتید که درونگرایید وخودتون وتغییردادید میشه بپرسم چطوری وچه کارهایی براشوهرتون انجام دادید و عشوه گری ولوندی ب چ کارهایی میگن من بلد نیستم 

ممنون میشم کمکم کنید

سلام ببخشید بی موقع واردتاپیکتون شدم تو یه تاپیک گفتید که درونگرایید وخودتون وتغییردادید میشه بپرسم ...

سلام عزیزم، با کلاس های مشاوره، گوش دادن به سخنرانی. های مشاوره و مربوط به زندگی مشترک، عضویت در کانالهای مربوطه( توی ایتا و تل و اینستا ریخته) و یادگیری. سبک های ابراز علاقه، تمرین از کوچکترین کار با یادداشت و پیام و کم کم صحبت و تقویت اون. تو اینه تمرین کردن و....  

بیشتر سخنرانی های مذهبی در مورد زندگی زناشویی گوش میکنم تا غربی،  البته رشته ارشدم همین بوده(مشاوره خانواده و ازدواج) اونم تاثیر گذار بود. 

وارد جمع نمیشدم و تنهاییو دوست داشتم،  تصمیم گرفتم شده با استرس، اینکار رو انجام بدم دیدم جالب و خوبه،  ادامه دادم البته با رعایت تعادل