2777
2789
عنوان

منم تودوراهی موندم..........کمکم می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 35 پست
برا پاگشا نمیتونی بیرون مهمونی بگیری؟ اگه امکانشو داری بیرون بگیر بگو خواستم متفاوت باشه و خوش بگذره و ازین حرفها... حالا اگه زود زود نمیان خونتون
ذهن همه چیز است
هرآنچه می اندیشی همان خواهی شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاگشارو ببر رستوران واسه یک پا گشا میخوای تا آخر عمر اجاره نشین بمونی دختر خوب خونه بخر خونت باغ دلگشا باشه ماله خودت نباشه به چه درد میخوره مگه اینکه خونه داشته باشی بدی رهن بری یک جای بهتر وبزرگتر رهن کنی
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
منم یه مدت همین اشتباهو کردم بخاطر حرف فامیل همیشه خونه های بزرگ و بالا شهر اجاره میکردم تازه فامیلم دور بودن اما مامانمم حساس بود که میان میبینن چی میگن...تو این پنج شش سال خیلیاشون اصلا نیومدن بقیه هم شاید دو بار کلا اومدن.....اما از دوستامون که پس انداز کردن و خونه های معمولی گرفتن عقب افتادیم همشون زودتر از ما خونه خریدن....
ذهن همه چیز است
خوب اگه خیلی معذبی یه بهونه بیار مثلا بگو تعمیرات داریم یا یه چیز دیگه...فکر کنم اگه پاگشا تو یه جای خوب و در خورشون باشه ناراحتم نمیشن....بلاخره خواهرشوهرتم درکت میکنه دیگه
ذهن همه چیز است
الان اگه ی خونه کوچیک بخری چند سال دیگه میتونی عوض گنی بزرگتر بخری.خیلی کار خوبیه خونه خریدن حتما خونه بخرین حتما.پاگشارم ب خواهرشوهرت بگو دلم میخواد سنگ تموم بذارم واس همین میخوام ببرم ی رستوران شیک و نظرشو بپرس یجوری ک خیلی واست مهمه ک ببری بیرون واس مردم زندگی خودتو عقب ننداز
ولی خواهرانه بهت بگم کاملا درکت میکنم اما من اینجوری بودم خیلی ضرر کردم بخاطر یه پاگشا یا اصلا چند تا مهمون زندگیتو عقب ننداز
ذهن همه چیز است