2777
2789

با توجه به این من بچمو که پیش دبستانی نرفته یعنی باید امسال میرفت که این دیدم موندم چیکارکنم بنویسم اول یا پیش دبستانی شما که مشکل منو دارین اول ثبت نام میکنین یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

8مهر 95

بله میتونه بره کلاس اول.ببین اگر تمایل داری بفرستی کلاس اول شهریور به طور فشرده براشون آموزش میزارن قبل مهرماه.ولی من خودم میفرستم پیش ۲ حالا مثلا قراره زودتر بره چه بشه.به قول شوهرم حالا یکسال دیرتر دانشمند بشن 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
8مهر 95

باید بره پیش دبستانی 

ولی قانون جدید گفتن بچه هایی ک اول تا ۳۰ مهر ۹۵ هستن میتونن اول هم ثبت نام کنن

اختیاریه با خودتونه اول بنویسید یا پیش

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بله میتونه بره کلاس اول.ببین اگر تمایل داری بفرستی کلاس اول شهریور به طور فشرده براشون آموزش میزارن ...

اره بخدا من میترسم کسی ننویسه تو این رده کلاس اول متل سال قبل بنویسن پیش دبستانی بعد این بیوفته با دخترا بزرگتراز خودش 

یا چون اصلان اشنایی با مدرسه نداره یه وقت سختش باشه 

خیلی استرس دارم

عزیزم من از دوتا مدرسه پرسیدم هم غیر انتفاعی هم دولتی خیلی خوب جفتشون مدیراشون گفتن بهتره بفرستی پیش ...

اره بخدا همینم درستش اگه سال قبل بود زودتر مینوشتمش پیش دبستانی حداقل اشنابود با مدرسه 

عزیزم من از دوتا مدرسه پرسیدم هم غیر انتفاعی هم دولتی خیلی خوب جفتشون مدیراشون گفتن بهتره بفرستی پیش ...

چرا عقب بیندازین بچه رو، فرق مهر و شهریور مگه چقدره ، بچه های ما شهریور ی هستن هیچ مشکلی هم نداشتن تو مدرسه

خدایا شکرت...

دختر من تا حالا نه مهد رفته نه پیش خب الان یهو بره مدرسه هنگ میکنه ، بچه های دیگه رفتن مهد یا پیش دبستانی ،من که دخترمو میخوام پیش دبستانی بنویسم سال دیگه هم بزرگتر میشه درکش بیشتر میشه تو فهم درسا