2777
2789
عنوان

کنکوریااااااا بیاین بگین😰

157 بازدید | 13 پست

چقدر آماده اید برای ۱۰روز دیگه؟!

استرس دارین؟

فکر میکنید چجوری آزمون رو بدید؟

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد ادامه تحصیل بدم 

{هر کیم ایتیره اصلی نی اینسان اولا بیلمز قارتال نقدر آج قالا ترلان اولا بیلمز} {تورکون دیلی تک سئوگیلی ایسته‌کلی دیل اولماز اوزگه دیگه قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز} 
آره استرس دارم شدید  زیاد آماده نیستم

من خودم خیلی استرس ندارم ولی برای استرست ریلکس کن روزی نیم ساعت پیاده روی کوتاه انجام بده یا با یه نفر که بتونه آرومت کنه صحبت کن (من خودم مثلا با مامانم حرف میزنم خیلی خوبه) دمنوش اینا هم بخور

اگه تلاش کردی حتما موفق میشی نیاز به استرس نداره😇😉

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
ریاضی  خستم حال ندارم بخونم

فقط ده روز مونده بهش فکر کن بازم میتونی تا اینجاش اومدی چیزی نمونده دیگه🥺

خیلی دلم میخواد ادامه تحصیل بدم 

من یه داستانت رو خوندم دوسش داشتم اگه ادامه تحصیل دادی حتما کنارش داستان هم بنویس میتونی نویسنده خیلی خوبی باشی😉☺️