2777
2789

فقط میخام‌با وضعیت خودمون ودرآمدمون‌بسنجم برینم‌کجای خط فقر قرار داریم

فکر کنم زیر ۲۰ تومن خط فقرعه همه جا

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به کیفیت زندگی توقعات داشتن یا نداشتن خونه و ماشین و تعداد افراد خانواده بستگی داره.

ولی در کل شرایط زندگی خیلی سخت شده خدا خودش کمک کنه ماک اخر ماه دستمون خالی میشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
نه بابا ماخونه ازخودمونه ۴نفریم ۱۵تومن عالیه 

دیگه بستگی داره چطور زندگی کنید 

وگرنه یک رستوران رفتن توی این اوضاع زیر یک تومن نمیشه اصلا 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
واقعا؟یعنی ماهی ۲۰‌تومن‌میشه خط فقر؟

زیر ده.بیست خوبه بنظرم

کاش مام ببست میگرفتیم بال درمیاوردم،جامعه شده دودسته ثروتمندو فقیر دیگ طبقه متوسط نیی

ما ۶ نفریم خونه از خودمونه مستاجر هم داریم ۱ و ۶۰۰ میشینه

حقوق بابام ۱۳ 

ماشین نداریم ولی به زودی می‌خریم

الان ما جز کدومیم ؟ 😕

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 
ما۳نفریم‌ماشین داریم‌ولی مستاجریم ماهی ۲میلیون‌کرایه میدیم درآمد ماهی ۲۲ یا ۲۳ اینا.فقیریم؟

خیلی خوبه،انشالله خونه ام میخرید در حد توان جمع کنید یه زمین بخرید زمین خیلی خوبه و سود میده پولتون شد با وام بسازیدش یا هی بخر بفروش کنید تا کمی پس اندازبشه براتون