2821
2789
عنوان

تیرکشیدن زیرشکم

120 بازدید | 4 پست

سلام خانما ی هفته از موعدم گزشته بیبی چک زدم بعد خشک شدن هاله داره.. چندروزم هست معدم اذیت میکنه غذا ک میخورم بدتر میشه ی حالتی مث حالت تهوع،، زیرشکمم سمت تخمدان هم گاهی اوقات تیر میکشه دستم ک فشار میدم بیشتر میشه.سینه هامم ورم و دردناک نشدع ولی یموقع هایی سوزن سوزن میشه و نوکشونم میخاره آیا اینا علایم بارداریه یان؟ 😄😄

بی بی چک بزن

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم منفی بشه😅😅چندروز پیش زدم بعد خشک شدن هاله داشت عکسش تو تاپیکای قبلیم هست

اگه هاله داشت مثبته

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.