2777
2789

سلام من ارشد دادم اما برای شبانه و روزانه غیر مجاز شدم 

تو فکرم اینه که پردیس خودگردان ثبت نام کنم اما نمیدونم چجوری؟ و این که میتونم؟

و اینکه اگه برم پردیس خودگردان تو همین دانشگاه دولتی درس مسخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دانشگاه ازاد پردیس داره هم دولتی

بستگی به انتخاب رشته داره ک کدومو بزنی

توی انتخاب رشته زدی پردیس هارو؟ ک بری واسه ثبت نام؟ 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
هم دانشگاه ازاد پردیس داره هم دولتی بستگی به انتخاب رشته داره ک کدومو بزنی توی انتخاب رشته زدی پرد ...

دیروز جواب اولیه اومد یعنی این که مجاز شدیم برای دولتی یا نه که من مجاز نشدم تصمیم دارم بزنم چمران پردیس خود گردان[آخه من اهواز هستم]

بله کنار بچه های روزانه هستی فقط شهریه پرداخت میکنی و حتی تو مدرکتم نمیزنن 

شما خودتون بودید؟ اخه اینو گفتین دلم گرم شد چجور باید ثبتنام ب.د ت. هم.ن سایت سنجش برم بزنم پردیس خودگردان ؟چون گفتم روزانه و شبانه غیر مجاز شدم

شما خودتون بودید؟ اخه اینو گفتین دلم گرم شد چجور باید ثبتنام ب.د ت. هم.ن سایت سنجش برم بزنم پردیس خو ...

نه پردیس نیستم ولی از شرایطش مطلعم

داخل دفترچه ی سراسری اخر ردیف کد رشته های روزانه یه سری کدرشته ی همون رشته و دانشگاه هستش کنارشم نوشته پردیس خودگردان

داخل کارنامه ت نوشته دوره های غیر روزانه مجاز ؟

در مسیر... 🌱
دیروز جواب اولیه اومد یعنی این که مجاز شدیم برای دولتی یا نه که من مجاز نشدم تصمیم دارم بزنم چمران پ ...

پردیس چه دانشگاهی

چمران ازاد هست یا دولتی

البته اگه دولتی مجاز نشدی پردیس دولتی رو میتونی انتخاب کنی بازم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه پردیس نیستم ولی از شرایطش مطلعم داخل دفترچه ی سراسری اخر ردیف کد رشته های روزانه یه سری کدرشته ی ...

تو کارنامم یه تیتر داره نتیجه در سایر دوره ها و دانشگاه آزاد مجاز

پردیس چه دانشگاهی چمران ازاد هست یا دولتی البته اگه دولتی مجاز نشدی پردیس دولتی رو میتونی انتخاب ک ...

چران دولتی هست من رشتم حسابداری هستم خواستم پردیس خودگردانش رو برم

چران دولتی هست من رشتم حسابداری هستم خواستم پردیس خودگردانش رو برم

ب سلامتی

توی دفترچه کدشو پیدا کن انتخاب کن