2777
2789

ما یه همسایه داریم دوتا پسر دارن یکیش 14سالشه یکیشم 9سالشه زندگیشون پر کثافت کاری هس ه زن خیانت کار هس هم شوهره خیانتکار ب گفته خودشون هم با عشق ازدواج کردن ولی ذره ای عشق تو زندگیشون نیس زنه با چند تا مرد ارتباط داره جریان خیانت شوهرش مال دوسال پیش هس ک دیشب زنه فهمیده

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب زندگی دارن

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

عجب خانواده این 

اون بچه ها چی بشن با همچین محیطی و ننه بابایی...

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

دوسال پیش وقتی ک من مجرد بودم یک روز با مامانم خونه بودیم دیدیم این شوهره دوتا زن آورد خونه با خنده مامان منم با زن این کار داش من فک کردم زن خودش هس گفتم مامان پاشو انگار اومده اون زنه مامانم رف در زد مرده در وا کرد مامان گف خانومتون اگ خونه هس بگین بیاد کارش دارم

مرده رنگش پرید گف زنم خونه مادرش هس من خونه تنهام گفتیم باش بعدش ما صدای خنده زن هارو میشنیدیم من ب مامانم گفتم بخدا این مرده داره خیانت میکنه بعد ده دیقه بعدش شوهره زود با استرس رفت سوار ماشینش شد زن ها هم پشتش زود رفتن ما از پنجره زنارو دیدیدم

مرده رنگش پرید گف زنم خونه مادرش هس من خونه تنهام گفتیم باش بعدش ما صدای خنده زن هارو میشنیدیم من ب ...

وای اسی کندی لایکم کن بعد بیام بخونم

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
مرده رنگش پرید گف زنم خونه مادرش هس من خونه تنهام گفتیم باش بعدش ما صدای خنده زن هارو میشنیدیم من ب ...

خب

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

لایک لطفاً

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞