2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خیلی ناراحتم

32 بازدید | 33 پست
من با شوهرم قبل از ازدواج دوست بودیم.الانم ولقعا همدیگدرو دوست داریم و مشکلی نداریم.ولی شوهرم خیلی چیزارو درباره خانواده ش از من پنهان کرد و حتی دروع گفت ولی من بعد از عقد متوجه شدم و کاری نمیتونستم بکنم.حالا پای بچه م وسطه.مشکلات خانواده ش ناخوداگاه داره روی زندگی منم تاثیر میزاره.اللنم یه موضوع جدید پیش اومده که داغونم.حالا شوهرم گیر داده چرا ناراحتی؟واقعا دلم میخواست بگم چرا انقد بهم دروغ گفتی؟ولی از طرفی میدونم ناراحت میشه.و شاید دیگه باهام حس غریبگی بکنه
من دوست نبودم و خیلی چیزا بعد عقد فهمیدم!!!انگار بعضی چیزا تا عقد نکنی رو نمی کنن!!!بعد میگن زن ها پیچیده ان...
دلم آرامش میخواد خدا جونم میشه واسه آرامشم یه صلوات بفرستید ؟💖💖💖
خب همونطور که ما همه چیزو راجع به خانوادمون به همسر نمیگیم بهتره این حق رو به اونم بدیم
من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم... همیشه دلیل ناراحتیتو به همسرت بگو چون آقایون خودشون دلیل ناراحتی و شاید بی محلی و کم حوصلگی شمارو نمی فهمن و مدتی نگران میشن اما بعد اون بیخیال میشن دیگه...شما لفظ دروغ رو استفاده نکن و کاملا آروم باهاش صحبت کن و دلایل ترسات رو بهش بگو...مطمئنم ناراحت نمیشه و درک میکنه...اگرم ناراحت بشه دلیل ناراحتی شمارو میفهمه و مشکلات جدی بین خودتون پیش نمیاد
سلام سوگل جان روی زندگی خودت و همسرت مستقیما تاثیر منفی می زاره یعنی باعث می شه مستقیما درگیرش بشی
 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من و همسرم فامیلیم ولى واقعا قبل از عقد خیلى از مسائل رو نمیدونستم! یعنى هیچ کس تو فامیل نمیدونست… اولش برام سخت بود و حتى خجالت میکشیدم ولى بعد از یک مدت فهمیدم همسرم به خاطر همین مشکلات به من خیلى احتیاج داره و باید کنارش باشم. در نتیجه دیگه برام مسئله اى نبود و زندگى جدیدمون رو قشنگ ساختیم. خدا رو صد هزار مرتبه شکر
مثلا گفته بود پدر و مادرش جدا شدن ولی نگفته بود پدرش یه بچه دیگه داره حالا هر جا میریم که خانواده من هستن من از استرس اینکه اون بچه نیاد و اینا نفهمن میمیرم و زنده میشم.یا وضع مالی خانواده رو دروغ گفت .حالا من همیشه با کمبود های اونا درگیرم.و حالا مشکلم با بچه م هست که ازین به بعد میفهمه و میاد جلو اینا میگه.یا درباره سطح دامادای خانواده دروع گفت.طلاق توشو ن خیلی زیاده.الان خواهرش جدا شده و من نزاشتم خانوا ه م بفهمن حالا باز داره ازدواج میکنه.من از استرس دارم دیوونه میشم
ببین عزیزم بخاطر شرایط خانواده همسرم بعضی چیزها رو بمن نگفت که اگه می گفت شاید ازدواج ما سر نمی گرفت و خانواده ام مخالفت می کردند ... اما الان فهمیدم که خجالت می کشیده واز این مسئله خودش هم ناراخت بوده ... حالا دیگه هم من با این مسئله کنار اومدم .. بعدا هم که هر کسی از ام پرسید حتی مادرم گفتم آره من می دونستم ... چون خومون دوتا مهم هستیم الان با گذشت سالها فهمیدم کار خوبی کردم که همسر مو پیش خانواده ام خراب نکردم .. چون بچه های منو همه با پدر و مادرش می شناسن ... با توجه به اینکه دخترم نزدیک به سن ازدواجه ... حتما به این مسئله فکر کن واقعیت اینه که در آینده شما بچه ها رابا دید و منش شما می سنجند منظورم جامعه است
 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
اونا شهرستان هستن ولی متاسفانه خواهره داره ازدواج میکنه و میاد تهران.تمام وجودم رو وحشت گرفته که بچه م میاد جلوی خانواده م میگه همه چیز رو .غروم له میشه این وسط.دلم میخواست میتونستم بزارم از این کشور برم که بتونم با شوهرم راحت زندگی کنم.خیلی سخته ادم یه کوله بار دروع رو همش با خودش بکشه