2777
2789
عنوان

چرا من هر سری باید اینقدر درد بکشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 64 پست
اتفاقا همش دارم خدا خدا میکنم خارج رحمی نشه  حداقل پریود شم😔 به خدا انقدر تو این دوماه درد ک ...

الهی بمیرم برات

میدونم چی میگی 

غصه نخور همین که به روش طبیعی باردار میشی خودش جای شکرش باقیه بخدا

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
الهی بمیرم برات میدونم چی میگی  غصه نخور همین که به روش طبیعی باردار میشی خودش جای شکرش باقیه ...

خدا نکنه عزیزم 

انقدر دلم‌گریه میخواد مهدیه 

اینجا خیلی تنهام 

هیچ‌کس نیست که حتی بتونم تو بغلش گریه کنم درد دل کنم 

به خانواده مم نمیتونم چیزی بگم 

نمیخوام غصه منو بخورن 

هر روز با خنده باهاشون حرف میزنمو میگم همه چی خیلی عالیه 

ولی دلم داره میترکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه عزیزم  انقدر دلم‌گریه میخواد مهدیه  اینجا خیلی تنهام  هیچ‌کس نیست که حتی ...

ان شالله هرچی صلاحه برات پیش دلت بخنده ان شالله

خوب میشی عزیزم اینم میگذره

بخدا من اینقدر حاملگی بدی داشتم همه ش میگفتم من دیگه خب نمیشم ولی گذشت الان حتی یادمم رفته

خوب میشی قربونت برم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سلام مائده جون عزیزم معذرت میخوام تاپیک زدی نبودم. ولی دلم به خدا پیشت بود. الان حالت چطوره؟ قبل از اینکه شما و مهدیه جون حدس بارداری رو بزنید من داشتم به تغییرات هورمونی فکر میکردم اخه یکی از نزدیکانم که چند ماهی بود یه هفته مونده به پریود دردهای شدید تو کمر و شکم اینا داشت که شبیه به شما بود علائمش ولی اون خانوم قرصهای هورمونی مصرف میکرد و سونو شد کیست هم داشت که با دارو حل شد مشکلش.ولی بنده خدا چند ماه اذیت شد.

عزیزم تاپیک رو کلا خوندم خیلی نگرانتم امیدوارم زودتر خوب بشی. و مسئله خاصی نباشه. منتظرم بیای و با خبر خوب خوشحالمون کنی.🌹❤❤

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
سلام مائده جون عزیزم معذرت میخوام تاپیک زدی نبودم. ولی دلم به خدا پیشت بود. الان حالت چطوره؟ قبل از ...

ممنونم عزیزم 

بهترم 

دیشب پریود شدم بالاخره از این همه بلاتکلیفی در اومدم 

فردا هم باید برم آزمایشات هورمونی رو‌ که دکتر برام‌ نوشته رو بدم

ممنونم عزیزم  بهترم  دیشب پریود شدم بالاخره از این همه بلاتکلیفی در اومدم  فردا هم ...

خداروشکر عزیزم

امیدوارم آزمایشاتتم همه خوب باشن ان شاالله ❤

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
ممنونم عزیزم  بهترم  دیشب پریود شدم بالاخره از این همه بلاتکلیفی در اومدم  فردا هم ...

سلام عزیزم منم شرایطم مثل شماست همش بعد اقدام دل درد دارم هی میگم شاید لقاحه تا آخر پری درد میکشم بعدم پری میاد دکتر به شما چی گفت؟

سلام عزیزم منم شرایطم مثل شماست همش بعد اقدام دل درد دارم هی میگم شاید لقاحه تا آخر پری درد میکشم بع ...

والا فعلا واسم آرمایشات هورمونی نوشته که دادم 

تا حواب حاضر شه برم پیشش 

سلاممممم... چقد خوشحالم که دیدم امسال هم اینجا حضور داری. امیدوارم انلاین بشی پستمو بخونی. 

نمیدونم چقد منو یادته. من فریماهم. این اکانت دوممه. از بچه های تاپیک (دورهمی اقدامی های مهر96) هستم. که دورهم بودیم و باهم باردار شدیم. 😍 

منم به امیدخدا برای دومی تو اقدامم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
سلاممممم... چقد خوشحالم که دیدم امسال هم اینجا حضور داری. امیدوارم انلاین بشی پستمو بخونی.  نم ...

سلااااااام 

خوبییی؟ 

آره یادمه تورو😍😍😍 

کوچولوت خوبه؟ چند سالش شده؟ 

من فعلا بنا به شرایط اقدامو انداختم عقب

سلااااااام  خوبییی؟  آره یادمه تورو😍😍😍  کوچولوت خوبه؟ چند سالش شده؟  من ف ...

قربونت عزیزدلم. خوشحال شدم که منو یادت اومد. 

گل دخترم اخر این ماه تولد 4سالگیشه. 

خیره ان شاالله. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
قربونت عزیزدلم. خوشحال شدم که منو یادت اومد.  گل دخترم اخر این ماه تولد 4سالگیشه.  خی ...

وای ماشالله چقدر زمان زود میگذره 

خدا برا هم نگهتون داره❤️❤️

انشالله برای دومی منتظر نمونی پ سریع به وصال برسی