2777
2789

اقا با یکی صحبت میکنیم واقعا در حد صحبت معمولیه مثل دوست

بعد همیشه اون پیام میده حالمو میپرسه من نشده اول پیام بدم اصلا

بعد دو سه روز پیام نداد  منم ک پیام نمیدم بعد برداشته استوری گذاشته با هرکی باید مثل خودش رفتار کردو ی سری حرف دیگه😐

ینی منظورش منم!؟😐😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خا تو یکبار حالشو بپرس چیزی نمیشه که شاید دلخور شده ازت

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

خا تو یکبار حالشو بپرس چیزی نمیشه که شاید دلخور شده ازت

خاستم همینکارو کنم بعد گفتم الان برمیگرده میگه حتما باید میگفتم ک پیام بدی

شایدم برگرده بگه ک با تو نبودم بعد ضایع شم🤦🏻‍♀️

خاستم همینکارو کنم بعد گفتم الان برمیگرده میگه حتما باید میگفتم ک پیام بدی شایدم برگرده بگه ک با تو ...

به این چیزا فکر نکن یک مطلبی جوکی چیزی پیدا کن بگو اینو ببین و اینا بعدا که جواب داد بگو چطوری و این حرفا ذهنتو درگیر نکن 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

خاستم همینکارو کنم بعد گفتم الان برمیگرده میگه حتما باید میگفتم ک پیام بدی شایدم برگرده بگه ک با تو ...

نه نمیگه مطمئن باش خب اینکار کار قشنگی نبوده دیگه قبول کن

منظورش تویی ولی الان پیام نده ضایع است

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند