2777
2789
عنوان

خاک تو سرم ی پزشک خوشتیپپپپپ همسایه روبرومونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 44 پست
دل خودتو خوش نکن  هیچ وقت پزشک با یه بیکار یه کسی ک سنش کمه برا کنکور میخونه ازذواج نمیکنه&nbs ...

من ک شوخی میکنم چون کسیو خکدم دوست دارم ب فکر مخ زدنش نیستم ولی بنظرم حرفتون ربط نداره خیلی پزشکا هستن خانماشون خانه دارن   بعدم اون جونه ۲۷  سالشه تازه عمومی تموم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرش پزشکه بعد میاد تو کوچه میشینه مطب دارن ایشون

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
اسی شیرمو حالالت نمیکنم بذاری بپره  برو گمشو پایین یجوری مخش کن  😂😂😂

😂😂😂😂 من فعلا در حال مخ زدن کسیم ک ۹ ساله عاشقشم    دکترو شوخی میکنم چون یکی دیگه رو دوست دارم

معلم چی؟

معلمو شاید 

چون من یکی از اقوامون دخترع بعد رشتش اپتومتریسته 

مثلا از لحاظ قیافه ببینیش خعلی عادیه قشنگ نیس 

ولی ب خاطر کارش یه خواستگارای پزشک خفن داره ک خیلیاشون قصد مهاجرت ب آمریکا و جاهای دیگ دارن 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
پسرش پزشکه بعد میاد تو کوچه میشینه مطب دارن ایشون

جونه تازه عمومیشو تموم کرده خانواده ساده ای هستن چ ربطی داره اینجا همه میان جلو در میشینن شهر کوچیکیم مث روستاس همه همه رو میشناسه

من ک شوخی میکنم چون کسیو خکدم دوست دارم ب فکر مخ زدنش نیستم ولی بنظرم حرفتون ربط نداره خیلی پزشکا هس ...

باشه دوس داری همینجوری فک کن 

چیکارت کنم دیگ😄

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت