2777
2789
عنوان

برای کارهای خونه کمکی میگیرید ؟

574 بازدید | 20 پست

من این مدت خیلی مشغولم تایم کاریم دست خودمه ولی واقعا باید تمرکز کنم روی کارم و کارای خونه نمی‌ذاره 

بچه کوچیک دو ساله هم دارم که همه جا رو به هم می‌ریزه و معتقدم حق ندارم مانعش بشم و هر هنری که فکرشو بکنید روی خونه نشون میده 

از روزانه تمیز کردن خونه و گرفته شدن وقتم به این نتیجه رسیدم یه کمکی بگیرم که مثلا دو سه روز در هفته بیاد خونه رو تمیز کنه

به نظرتون اگه یکی دو سه روز در هفته بیاد برای یه خونه ۶۰ متری که بچه کوچیک هم توش هست چند ساعت احتیاج هست که بیاد ؟ می‌خوام هزینه رو برآورد کنم ببینم میتونم یا نه 

حدود هزینه ش هم بگید بهم لطفا ساعتی چقدره هزینه ش؟ 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کدوم شهری اخه 

هر جا باهم فرق داره قیمتا 

من گرفتم کارگر چهار ساعت میومد خونه ۸۰ متری حدودا 

جمع و جور و تمیز کردن بود فقط ساعتی ۴۰ میگرفت اوایل کمتر میگرفت 

دیگه یکم رو پا شدم بهترم خودم انجام میدم با شوهرم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اگه سه روز در هفته بیاد کار خونه خیلی جمع نمیشه  به نظرت هر بار که میاد چند ساعت لازمه بمونه ؟ ...

یک یا نهایت دو ساعت 

خونه شصت متری همون طور که زود کثیف میشه زودم جمع میشه

میشه برای سلامتی پسرم علی یه صلوات مهمونم کنی 

تهران را نمیدونم اینجا ساعتی ۵۰ برا سه ساعت اول وبیشتر شد ساعتی ۴۰ ویکی کرایه رفت یا برگشت با شماست 

شرکتی این قیمت هست وگرنه شخصی زنگ بزنی ۱۰ تومن ساعتی ارزونتره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

هربار بنظرم اگه واقعا تند کار کنه بنظرم یه ساعت و نیم کافی باشه. چون هفته ای چندبار هم قراره بیاد اینطوری ساعتش کمتر میشه چون دیگه زیاد کثیف نمیشه خونه بهم ریخته میشه بیشتر 

نمیدونم کدوم شهری اخه  هر جا باهم فرق داره قیمتا  من گرفتم کارگر چهار ساعت میومد خونه ۸۰ ...

تهرانم 

اینجوری که از کامنتا فهمیدم نهایتا ساعتی هشتاده 

به نظرت اگه سه روز در هفته بیاد روزی چند ساعت لازمه بمونه ؟ 

یادمه باردار بودم استراحت مطلق بودم یه خانمی میومد خیلی زبر و زرنگ بود 

توی سه ساعت کل کابینت ها رو میشست پشت یخچالو تمیز میکرد دیوار ها رو دستمال میزد سرویس بهداشتی ها رو شست و قشنگ روی خونه تمیز شده بود 

به نظر شما چند ساعت لازمه در هفته ؟ 

.
دقیق بگو چهکارهایی میخوایی ازش

جمع و جور کردن اسباب بازی ها و وسایلی که روی زمین میریزه 

یه دیوار کوچیک هست پسرم روش با مداد شمعی نقاشی کشیده   اون باید شسته بشه 

کابینت های آشپز خونه خیلی کثیف نیست چون تمیز میکنم همیشه ولی دیگه حداقل هفته ای یه بار چربی زدایی بشه و گاز مثلا پاک بشه 

فرش آشپزخونه جمع بشه کف آشپزخونه هم طی کشیده بشه 

از اتو کردن لباس ها خوشم نمیاد واقعا و تایم بسیار زیادی ازم می‌گیره شما لباس ها رو میدید اتوشویی ؟ 

.