2777
2789
ی عمره دارن ظلم میکنن عزیزم سهمیه ها خیلیاشون بی انصافیه واقعا..حالا سهمیه اون ک تو کنکور مثلا میگن ...

اونکه بله همه جا بنفعه خودشون بوده

برای فرج آقا صاحب الزمان (عج‌‌‌) صلوات🌹🌹🌹کاربر قدیمی

نمد

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی عمره دارن ظلم میکنن عزیزم سهمیه ها خیلیاشون بی انصافیه واقعا..حالا سهمیه اون ک تو کنکور مثلا میگن ...

میدونم عزیزم

به اون سهمیه ها عادت کردیم

من دوساله دارم میخونم پارسال با نمره کتبی بالا قبول نشدم

چون غیر بومی بودم

حالا امسال هم غیربومی زدم و تک ظرفیتی

چرا من نوعی هم تلاش کنم و با سهمیه بومی رقابت کنم. از این ور سهمیه متاهلی و فرزند اوری بهشون میدن

گناه ماها چیه؟ 

تو ازمون لحاظ میشه مثل اینکه سنجش نمیخواد این همه امتیاز بده بخاطر حق خوری اما وزارت اموزش و پرورش ...

چی بگم اخه. خداییش منیکه متاهل و بچه کوچیک دارم واقعا نمیشد مثل مجردا بخونم. تامیومدم بخونم برگه و خودکار و ازم میگرفت. یا دم و دقه یه چیز میخواستو باید بلند میشدم یا صدا برنامه کودکو زیاد میکرد فقط موقعهایی ک خواب بود میتونستم که اونم خسته و کوفته.فقطدوسه ساعت صبحها. بعدم شام و ناهار درست کردن واسه شوهر و کارای خونه.اما یه مجرد خیلی راحت بدون هیچ دغدغه ای ازصبح تاشب میتونست بخونه. البته کلا زیاد نخوندم بیشتر تست اونم یکی دوماه. چون دیر تصمیم گرفتم. انشالله که شما و همه اونایی که تلاش کردن قبول بشن🙏❤

تو ازمون لحاظ میشه مثل اینکه سنجش نمیخواد این همه امتیاز بده بخاطر حق خوری اما وزارت اموزش و پرورش ...

خداکنه لحاظ بشه خیلیا خانه دارو بچه دار اومده بودن شرایطم برای اینا سختتره تا مجردا

میدونم عزیزم به اون سهمیه ها عادت کردیم من دوساله دارم میخونم پارسال با نمره کتبی بالا قبول نشدم ...

همین...

منم اینچیزا رو دیدم و دیدم یسریا چ راحت و نخونده میرن قبول میشن با سهمیه کلا بیخیال شدم فقط ب خواست خونوادم و همسرم شرکت میکنم 

چی بگم اخه. خداییش منیکه متاهل و بچه کوچیک دارم واقعا نمیشد مثل مجردا بخونم. تامیومدم بخونم برگه و خ ...

دقیقا شرایط منم همین بود اونم بادوتا بچه کوچیک از اونورم مهمونیا ک تو اون مدت نمیدونم چرا انقد زیاد اومدن

چی به نفع مون؟  امتیاز برای متاهلی 2 نمره. به ازای هر بچه 2 نمره. امتیاز بومی هم داره اون مجر ...

قضیه سهمیه کنکور برای خانواده شهیدم همینه😅🚶🏻‍♀️

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

سلام ی بجه ها زنگ زده بود سنجش گفته بود این هفته منتظرش نباشید گفته بود هفته اینده چی گفته معلوم نیست دیگه رفت تا ۱۵ تیر چون سرشون شلوغه خودشونم گفتن سرمون شلوغ و نتایجتون اماده نیست

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
دقیقا شرایط منم همین بود اونم بادوتا بچه کوچیک از اونورم مهمونیا ک تو اون مدت نمیدونم چرا انقد زیاد ...

بخاطر ایام عید و قبلشم خونه تکونی و....چقد کار داشتیم واقعا🙁 انشالله قبول بشی گلم. میدونم تو چ شرایطی خوندی🙏

بخاطر ایام عید و قبلشم خونه تکونی و....چقد کار داشتیم واقعا🙁 انشالله قبول بشی گلم. میدونم تو چ شرای ...

ان  شاءالله هممون قبول بشیم بیایم بگیم🤩

خداکنه لحاظ بشه خیلیا خانه دارو بچه دار اومده بودن شرایطم برای اینا سختتره تا مجردا

چه ربطی داره؟ 

طرف ازدواج کرده قطعا الان خونه و ماشین خریده 

منی که 35 سالم هست و مجرد و رشته م زیاد نمی خوان گناهش چیه؟ 

متاهل میخواد رقابت کنه عادلانه رقابت کنه 

نه امتیاز بدن

سلام ی بجه ها زنگ زده بود سنجش گفته بود این هفته منتظرش نباشید گفته بود هفته اینده چی گفته معلوم نیس ...

خاک برسرشون با این برنامه ریزیشون