2777
2789
عنوان

تکون خوردن نینی

930 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من بارداری اولمه هفته ۱۹. چند وقته منتظر حرکت پسرم هستم اما تا الان هیچ چیزی نفهمیدم. 🙇🏼‍♀️

دوستام میگن جفتت شاید قدامیه. حالا اینو تو ویزیت بعدی از پزشکم میپرسم. 

جای بچه اما ظاهرا زیر نافه. چون همونجا قدای قلبشو با داپلر گوش میدیم. خودمم تو خونه تونستم همونجا پیداش کنم. 

تا این که، امروز مدام یه حالت قلقلک تو شکمم حس میکنم. انگار یه موجودی وول میخوره و پشتک وارو میزنه. منم خیلی قلقلکم میشه و یخورده چندشم میشه. 😂😂

تا حالا اینجور نشدم. مطمینم حرکت روده و غیره نیست. 

اما چیزی که گیجم کرده، اینه که این حرکت رو در بالای شکمم و حتی زیر دیافراگمم دارم. اما رحم الان خیلی پایین تره. گیچ شدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش در اصل تا هفته ۲۴حرکات جنین از نظر پزشک ها بی اعتباره و فقط سلامت جنین با سونو معلوم میشه نه حرکتش از هفته ۲۴ ب بعد حرکاتش کاملا واضحه و قابل تشخیصه

اما منم از هفته ۱۸حرکتش رو می‌فهمیدم طبیعی اگه چیزی بفهمی الان

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

منم ۲۳هفته ام نینی من پایین نافمه و مث قلبه ک بزنه حرکاتش

برا من دختر انگار دونه های ذرت میترکه زیر شکمم و شبا خودش رو جمع میکنه 😁😁😁سر پسرم حرکات سرخوردن و قلقلک و لگد زدن بود که اونم قشنگ مشخص بود

من. بارداری اولمه  جفتم قدامیه.  هفته ۱۶ اولین حرکتشو حس کردم.     زیر دلم. سمت راست. انگار یکی با انگشت. اروم بزنه بهت اون حالت بود.   دو سه بار پشت هم زد.  کاملا مشخصه  بعدم دقیقا حس قلقلک میده  وقتی میچرخه. خیلی حس شیرینه. 

تو سنو برا قلب نرفتیمگه تو اون مینویسه جفتت چیه مالمن قدامی بود یعنی دیرتر میفهمم؟  ولی ضربانش ...

من راستش ایران نیستم. یکم تایملاینها فرق میکنه. من یه بار هفته ۹ رفتم سونو شدم. یه بارم ان تی. هفته دیگه هم فول اناتومی دارم. 

سونو قلب چیه؟

اره جفت قدامی ظاهرا مثل یک مانع عمل میکنه و چند هفته دیرتر میفهمیم. 

من راستش ایران نیستم. یکم تایملاینها فرق میکنه. من یه بار هفته ۹ رفتم سونو شدم. یه بارم ان تی. هفته ...

اینجا هفته ۸ سونو تشکیل قلبه که ببین جنین قلب داره یا نه بعد هفته ۱۲تا۱۴سونو ان تی و هفته ۱۸ تا ۲۲سونو آنومالی اسکن بعد از این فقط سونو وزن میمونه برا هفته ۳۱