2777
2789

بچه ها لطفا همه نظر بدید...ب نظرتون زیاد بریم خونشون بهتره یا این ک کمتر بریم؟؟اخه اگه کمتر بریم فکر میکنن دارم قیافه میگیرم و این حرفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم برو 

ب اونم بگو کم بیاد

دیدم ک میگم الکی چیزی نمیگم بگن قیافه میگیری و مغروری خیلی باارزش تره تا بگن چقدر آویزون و بی تربیته حرفای بدی ام میافته پشتت میگن مراسم عروسی میخوای چیکار؟

ب‌شوهرتم بگو زیاد نیاد حرمت ها می شکنه

بنظر من از الان حد نگه دار

3ماه عقد بودیم فقط پاگشا دعوتمون کردن رفتیم بعدشام هم برگشتیم با اینکه خونه خاله ام بود

البته بستگی به روابطتون داره میپذیرید یا نه عرف شهر و اطرافیانتون چیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

منم همین فکرو میکردم تو دوران عقد که اگه کم برم فکر میکنن خودمو میگیرم الان که ازدواج کردم برنامشون طوری هست که زنگ میزنن دعوت کنن دو هفته سه هفته در میون زنگ میزنن دعوت میکنن کلا ماهی یک بار 😁

خوشبحالتون سه ماه عقد...ما حداقل یک دوسال طول میکشه

ما با نامزدی حساب کنی یه سال شد کلا دوبار رفتم خونشون😁🤦🏽‍♀️همسرم هفته ای یبار میومد خونمون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻