2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود ۲ سال  اصلاااااا به خدا خودمونم این تفاوت رو یادمون رفته

من فک‌میکنم اگر اینکارو کنم دیگه جای مادرش میشم اونم دو سال از من کوچیک تره ی جوریم میشه اخههه

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
من فک‌میکنم اگر اینکارو کنم دیگه جای مادرش میشم اونم دو سال از من کوچیک تره ی جوریم میشه اخههه

ببین بستگی به رفتار ها هم داره 

مثلا شوهر من رفتارش خیلیییی بزرگتر از سنش میزنه و کلا دوستاش همه از خودش بزرگترن 

خدا میدونه تو این مدت دوستی و ازدواج حتی ۱ ثانیه حس نکردم ازش بزرگترم ... چهره هامونم نشون نمیده این اختلاف رو 

و الان کلا فقط مامان باباهامون میدونن 😄

تا جایی که راه داره هیچ وقت این کارو نکنید البته عشقو عاشقی قضیه ش جداست ولی در کل ازدواج به قیافه نیست که بگیم بیبی فیبسمو و ...آدمها با عقل و شعورشون زندگی میکنن و خداییش مردا دیرتر به این مرحله میرسن من میگم زن از اینهمه دانایی خودش و نادانی شوهرش رنج میبره این دیگه به قیافه ربطی نداره

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
تا جایی که راه داره هیچ وقت این کارو نکنید البته عشقو عاشقی قضیه ش جداست ولی در کل ازدواج به قیافه ن ...

خودمونم میدونیم کار درستی نیست برادرم خیلی دوسش داره الان چند وقته مخالفت کردیم ولی داداشم داره اذیت میشه دلم نمیخواد بیشتر از این افسرده بشه 

دختره ۴ سال ازش بزرگتره...از نظر چهره ام وقتی پیش هم وایمیستن خیلی مشخصه واقعا نمیدونیم باید چی کار کنیم...

خودمونم میدونیم کار درستی نیست برادرم خیلی دوسش داره الان چند وقته مخالفت کردیم ولی داداشم داره اذیت ...

ببخشید عزیزم من انقد سریح صحبت کردم نمیدونستم سوژه مورد نظر داداشتونه فک کردم برا خودتون پیش اومده البته من نظرم راجع به کل آقایون بود خب گفتم قضیه عشقو عاشقی دیگه قضیه ش فرق میکنه انشالله هرچی خیرهمون پیش بیاد

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏