2777
2789
قربونت برم قشنگم این روزا هم میگذره  تو هم از حقت با ارامش دفاع کن نزار حرفی تو دلت بمونه و ...

ممنونم که وقتی داشتم از این حرفا خفه میشدم اینقدر قشنگ باهام ابراز هم دردی کردی الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده تازه اگه قرار بود برن اول تیر تولد منه همسرم اصلا یادش نبود و برنامشون یه جور بود که حتی هیچ کس تولد منو یادش نبود بازم بخدا من بخاطر اینکه دارن میرن چیزی نگفتم

مرسی که برام وقت گذاشتی هر چی از خدا میخوای بهت بده

بخدا من ده ساله عروسشونم تو کل این ده سال تمام سفری که پدرشوهرم مادرشوهرمو برد یه بار مشهد و یه بار ...

قربونتبرم بخدا قشنگ میفهممت

حالا همین رفتارو با دوماد و دختراشون ندارن فقط با عروسشونه

والا حق داری اصلا ادم با خانواده خودش راحت تره یه مرد بزرگ و زن بزرگ باشن اصلا نه از لحاظ روحی نه اخلاقی نه هیچی ادم احساس راحتی نداره

خدا بگم چیکارشون کنه 

بگو به شوهرت بگو حقمه راحت باشم به دل خودم تفریح کنم

ولاد اونا جوونیشون کردن بسشونه سر پیری یاد مسافرت افتادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که وقتی داشتم از این حرفا خفه میشدم اینقدر قشنگ باهام ابراز هم دردی کردی الهی هر چی از خدا می ...

تولدت مبارکککک قشنگمممم الهی همیشه شاد و سلامت و اروم باشی 

اشکال نداره خیالت راحت باشه یه روز میفهمه چقدر کارش اشتباهه

تو هم با اعتماد به نفس و حق به جانب باش که فکر نکنه کارش درسته هر چی هم تو دلته بگو

فقط تو مثل اون بی ادبی نکن فحش نده بزار اون شخصیت خودشو بیاره پایین تو نکن 

اروم باش بخدا هممون تو زندگیمون با یه عده بیشعور سروکار داریم کاری نمیشه کرد فقط باید تا میتونیم سعی کنیم حقمونو بگیریم و در عین حال ارامش خودمونو حفظ کنیم و بدونیم با ادم نفهم طرفیم دیگه حداقل ذهنمونو درگیر و ناراحت نکنیم

مادرشوهر و پدرشوهر هم واسه همیشه موندنی نیستن یه روز بلاخره اینام رفتنی ان ولشون کو همه چی درست میشه درست هم نشه بهتر از قبل میشه عزیزدلم

بگیر بخواب حیف مغزت نی بزاری واسه مادرشوهر😂😂شبت بخیر❤❤

تولدت مبارکککک قشنگمممم الهی همیشه شاد و سلامت و اروم باشی  اشکال نداره خیالت راحت باشه یه روز ...

ممنونم که بودی و با حرفات ارومم کردی بخدا با بعضی حرفات اشکام جاری میشد 

انشالله بهترین ها قسمتت بشه 

ممنونم که بودی و با حرفات ارومم کردی بخدا با بعضی حرفات اشکام جاری میشد  انشالله بهترین ها قسم ...

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم 

الهی بهترینا قسمت خودت هم بشه قشنگم

بوس بهت گلی 

شبت اروم❤❤

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم  الهی بهترینا قسمت خودت هم بشه قشنگم بوس بهت گلی  شبت ار ...

ممنونم عزیزم خوب بخوابی 

هر چی از خدا میخوای الهی بهت بهترینشو بده