2777
2789

وااای هر چی گره باز کن میزنم بازم فایده نداره 

خودشم باهام همکاری نمیکنه همش در میره 

راهکاری چیزی اگه بلدید بگید تو روخدا

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

سرم مو نداری بزنی

یا ببر حمام نرم کننده بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطیفه معجزه قرن

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
سرم مو نداری بزنی یا ببر حمام نرم کننده بزن

کلی نرم کننده خالی کرده رو موهاش ناجور تو هم پیچیدن 🤕

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
کلی نرم کننده خالی کرده رو موهاش ناجور تو هم پیچیدن 🤕

ای وای میزاشتی یکم بمونه بعد با دست باز میکردی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فقط نرم کننده سشوار هم داشته باشی خیلی جواب میده دیرتر گره میخوره اما زیاد استفاده نکن

زدم نرم کننده موهاش بلندن از وسط سرش 

تو هم عین کلاف پیچیدن بهم