2777
2789
عنوان

سیسمونی با کیه

274 بازدید | 35 پست

سلام عزیزان همیشه برام سواله چرا تو بعضی فرهنگ ها مثل خود ما سیسمونی با خانواده دختر؟؟

مگه از خونه پدرش بچرو آورده؟

کم درد میکشه!!

خانواده پسر یا خود پسر نقشی ندارن واقعااا

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دقیقا

یکی دیگه خواسته پدر و مادر بشه خانواده دختر باید سیسمونی بدن گاهی بعضیا قسط جهیزیه تموم نشده میرن سراغ سیسمونی پر سرعت😁😁

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

رسم که اره با خانواده دختره.ولی من و همسرم خودمون خریدیم چون بچه ماست به خانواده چه ربطی داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

فرهنگ مون و رسم مون میگه خانواده دختر

ولی درستش اینه زن و شوهر خودشون بخرند 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ما که خود همسرم همه رو خرید...اونی که میگه سیسمونی با خانواده ی زنه از زرنگیشه...چهار تا وسیله که فردا از ارزش اولیه خودشم کم تر خریده میشه از جیب پدرزن بره میگن بهتره...زرنگن دیگه خرید وسایل زندگی در کل این جوره که باید خرید و استفاده کرد اما در اصل از نظر مادی ضرر هست حالا این ضرر از جیب پدرزن بره به نفعشون هست...در کل وظیفه ی پدر بچه هست بخره.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

حالا اینکه چیزی نیست مثلااکه زن بره سر کار انگار وظیفه مادر زن هستش که بچه رو نگه داره

اخ اخ اصن انگار بچه مال خانواده دختر

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️